Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start lansat într-o nouă săptămână!

Pentru luni am extras trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

29 nov. 2021, 12:04
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start lansat într-o nouă săptămână!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

. Deschidem combo-ul de astăzi cu disputa din Liga 1 dintre Gaz Metan și Farul. În acest sezon, foarte probabil echipa gazdă va lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce adversara sa țintește un loc în playoff. În aceste condiții, mizăm pe „2 cu handicap 0” și în cazul unui rezultat de egalitate, selecția va primi cotă 1. Evidențiem și faptul că echipa lui Hagi are a doua cea mai bună defensivă după lidera Ligii 1, CFR Cluj.

Pentru a doua selecție mergem la disputa dintre Vejle și MIdtjylland. Cu alte cuvinte, ultima clasată și echipa cu cea mai slabă defensivă o întâlnește pe lidera din Danemarca. Sunt șanse mari să asistăm la o partidă spectaculoasă și pariem pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în precedentele 12 confruntări directe.

Închidem biletul zilei cu partida din Championship dintre Derby și QPR. Echipa gazdă are mari probleme financiare și după depunctarea cu 21 de puncte, a mai rămas cu doar unul singur și ocupă ultima poziție în clasament. Practic, retrogradarea formației antrenate de Rooney pare o chestiune de timp. Așadar, pariem pe minim un gol înscris de gruparea vizitatoare, echipă care ar urca pe podiumul din Championship în cazul unei victorii.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Citeşte şi Balonul de Aur 2021. Lionel Messi și Robert Lewandowski, marii favoriţi pentru trofeul L’Equipe

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 29 noiembrie

17:30, Gaz Metan – Farul, 2 cu handicap 0, cota 1.44

20:00, Vejle – Midtjylland, peste 1.5 goluri, cota 1.20

21:45, Derby – QPR, oaspeții să înscrie, cota 1.27

COTA TOTALĂ: 2.19

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.


loading...
Partenerii noștri