Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Start lansat într-o nouă săptămână. Astăzi, doar tenis

Ne apropiem cu pași repezi de finalul lunii, moment oportun pentru un scurt bilanț al biletului propus zilnic de redacția site-ului www.pariuri1x2.ro. Din cele 83 de variante oferite în primele 3 luni ale anului, 51 au fost câștigătoare. Extrem de important este faptul că în niciuna din aceste luni nu am încheiat pe minus.

RomaniaTV.net
26 mart. 2018, 06:50
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Start lansat într-o nouă săptămână. Astăzi, doar tenis

Biletul zilei

Șansele ca și în martie să terminăm pe plus sunt majore: 14 din combo-urile oferite în a 3-a lună din 2018 au fost ”verzi”. Astăzi îl țintim pe al 15-lea, pariind exclusiv pe tenis.

Meciurile selectate vin din turneul feminin de la Miami. Competiția intra pe ultima sută de metri, iar disputele sunt din ce în ce mai antrenante. Echilibrul va fi pregnant în majoritatea confruntărilor, aspect pe care mizăm și noi, mai ales că faza optimilor de finală ne și propune două meciuri de foc, adevărate ”derby-uri” WTA: Radwanska – Azarenka și V. Williams – Konta.

Biletul zilei

Radwanska – V. Azarenka, peste 17.5 game-uri

V. Williams – J. Konta, peste 18.5 game-uri

Z. Diyas – K. Pliskova, 2 (+ 1.5) seturi

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.