Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Succesele a două favorite din Champions League ne pot dubla miza

Primul tur al calificărilor pentru Champions League poate aduce câteva eliminări neașteptate. Biletul de astăzi este compus din două pronosticuri ce vizează meciuri în care surprizele ar fi evitate.

RomaniaTV.net
18 iul. 2018, 06:53
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Succesele a două favorite din Champions League ne pot dubla miza

Sheriff, campioana sezonului trecut în Moldova, dar și lidera a clasamentului în noul sezon, riscă eliminarea din calificările Champions League. Echipa din Tiraspol a pierdut cu 2-1 meciul tur cu Torpedo Kutaisi. Moldovenii sunt neînvinși pe teren propriu în 2018 și vor fi optimiști în privința obținerii unui rezultat bun azi. De cealaltă parte, campioana Georgiei a câștigat doar trei partide din ultimele nouă pe teren străin. Mizăm pe forța lui Sheriff în fața propriilor fani și optăm pentru un pariu pe victoria gazdelor.

Surprinzător a fost și rezultatul meciului tur dintre Rosenborg și Valur. Echipa islandeză a profitat din plin de avantajul terenului propriu, câștigând cu 1-0 partida din urmă cu o săptămână. Revenind la Trondheim, Rosenborg va încerca să corecteze acel rezultat, pentru a continua drumul spre grupele Champions League. Norvegienii au dominat teritorial partida și și-au creat destule ocazii de gol. În fața propriilor fani trebuie să dea dovadă de mai mult pragmatism. Cu ceva mai multă atenție la finalizare, gazdele din această seară ar trebui să obțină un succes la cel puțin două goluri diferență.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 15:30 Sheriff Tiraspol – Torpedo Kutaisi, 1
Ora 22:00 Rosenborg – Valur, 1 cu handicap asiatic -1,5

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România