Biletul zilei pariuri1x2.ro: Tenis & baschet în drumul spre profit!

Astăzi, vă recomandămn o combinaţie de sporturi, tenis-baschet, cu ajutorul căruia sperăm să vă dublăm investiţia.

12 mai 2022, 09:49
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Tenis & baschet în drumul spre profit!

Biletul zilei. Joi mizăm pe un mix de sporturi, tenis-baschet, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm cu o partidă din cadrul turneului de tenis feminin de la Roma, Yulia Putintseva – Ons Jabeur. Sportiva din Tunisia vine după titlul cucerit la Madrid și a ajuns la 8 succese la rând. Mizăm pe o nouă victorie obținută de Jabeur și evidențiem faptul că Putintseva nu a câștigat nici măcar un set în precedentele două confruntări directe.

Tot de la Roma și tot din competiția feminină vine și a doua partidă, Daria Kasatkina – Paula Badosa. Diferența de valoare este evidentă și tenismena aflată pe locul secund în ierahia mondială ar trebui să obțină victoria. Așadar, pariem pe 2 solist.

Închidem biletul zilei cu disputa din NBA dintre Philadelphia 76ers și Miami Heat. După înfrângerea umilitoare din meciul al 5-lea, ne asteptăm la o reactie pozitivă a formației lui Doc Rivers și pariem că 76ers va atinge borna de 95 de puncte, inclusiv în prelungiri.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 12 mai

19:00, Yulia Putintseva – Ons Jabeur, victorie Jabeur, cota 1.36

21:30, Daria Kasatkina – Paula Badosa, victorie Badosa, cota 1.30

02:00, Philadelphia 76ers – Miami Heat, 76ers marcheaza peste 94,5 puncte (inclusiv prelungiri), cota 1.16

Cotă totală: 2.05

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

 


loading...
Partenerii noștri