Biletul zilei pariuri1x2.ro: Tenis de la Roland Garros, in prima zi a saptamânii!

Deschidem săptămâna cu un bilet în cota 2 format exclusiv din meciuri programate pe tablourile de simplu, masculin şi feminin, de la Roland Garros. Dintre evenimentele selectate, nu lipseşte meciul Simonei Halep.

RomaniaTV.net
03 iun. 2019, 07:45
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Tenis de la Roland Garros, in prima zi a saptamânii!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Halep va evolua în compania jucătoarei Iga Swiatek, locul 104 in ierarhia WTA. Deşi parcursul polonezei de doar 18 ani a uimit pe toată lumea, atuurile Simonei în această confruntare sunt solide. Vorbim de valoarea şi experienţa de un cu totul alt nivel, dar şi evoluţiile excelente ale româncei, în cadrul Grand Slem-ului pe care l-a şi câştigat în urmă cu un an.

Alţi doi mari favoriţi ai zilei vin din cadrul competiţiei masculine. Mizăm pe seturi, cel puţin două, cucerite de Alex Zverev şi Dominic Thiem, contra unor adversari, Fognini respectiv Monfils, care şi-au depăşit oricum condiţia, prin calificările în a doua săptămână de concurs la Roland Garros.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

15:00, F. Fognini – A. Zverev, A. Zverev sa castige peste 1.5 seturi, cota 1.50
15:30, D. Thiem – G. Monfils, D. Thiem sa castige peste 1.5 seturi, cota 1.20
17:30, S. Halep – I. Swiatek, S. Halep sa castige, cota 1.18
Cotă finală: 2.12


Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.