Biletul zilei pariuri1x2.ro: Tenis pentru al 3-lea VERDE consecutiv!

Ieri v-am ajutat să vă dublaţi investiţia, aşa că azi mizăm tot pe tenis. Vezi cum pariem astăzi pengru un nou profit.

11 mai 2022, 09:53
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Tenis pentru al 3-lea VERDE consecutiv!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri am pariat pe tenis & baschet. Dublul Bolelli/Fognini s-a impus în partida cu Karatsev/Melo (6-2, 4-6, 10-1), în disputa Miami Heat – Philadelphia 76ers (120-85) s-au marcat cel mult 226 de puncte, iar Phoenix Suns a înscris cel puțin 101 puncte în meciul cu Dallas Mavericks (110-80). Astfel, ne-am dublat din nou investiția. Vezi cum pariem astăzi! Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm cu partida dintre Iga Swiatek și Gabriela Ruse din cadrul turneului feminin de la Roma. Sportiva noastră are șanse minime în fața tenismenei care ocupă prima poziție în ierarhia mondială. Ba mai mult, Swiatek este și campioana ediției precedente a turneului din capitala Italiei. Mizăm pe un meci scurt și pariem pe o partidă cu cel mult 19 game-uri.

Închidem biletul zilei cu o altă confruntare care se joacă pe zgura de la Roma, dar din competiția masculină, David Goffin – Jenson Brooksby. Sportivul belgian este într-o evidentă creștere de formă, în timp ce adversarul său care este unul dintre cei mai promitatori jucatori din Statele Unite, nu se simte bine pe zgură. În aceste condiții, mizăm pe victoria obținută de Goffin.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 11 mai

16:00, Iga Swiatek – Gabriela Ruse, Sub 19,5 game-uri, cota 1.42

16:30, David Goffin – Jenson Brooksby, victorie Goffin, cota 1.44

Cotă totală: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.