Biletul zilei pariuri1x2.ro. Tenis şi fotbal, pentru un nou combo de profit

Am pornit cu dreptul în noua săptămâna, biletul în cota 2 propus ieri fiind câştigător. În selecţie au fost exclusiv pronosticuri de la Ronald Garros, prim-planul fiind luat de favoriţi. Alex Zverev şi Dominic Thiem şi-au atins ţintele, reuşind să facă pasul către faza următoare a întrecerii, după victoriile cu Fognini, respectiv Monfils. Nici Simona Halep nu a dezamagit, dimpotriva.  Pariul 1 solist pe constanţeancă, în duelul cu poloneza Swiatek, a ieşit câştigător fără nicio emoţie, Simo spulberându-şi rivala din optimi, cu 6-1, 6-0 scor pe seturi.

RomaniaTV.net
04 iun. 2019, 08:19
Biletul zilei pariuri1x2.ro. Tenis şi fotbal, pentru un nou combo de profit

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Menţinem, oarecum, linia. Şi pe biletul în cota 2 oferit astăzi de redacţia pariuri1x2, avem tenis de la Roland Garros. Totuşi, de această dată ne ferim să scoatem în evidenţă posibilii câştigători. Pariem, în schimb, calculat, pe primele două sferturile de finală ale tabloului de simplu feminin: Stephens – Konta şi Vondrousova – Martic.
Includem pe biletul zilei şi un pont din fotbal. La Mondialul U20 din Polonia, naţionala Franţei, învingătoare în toate meciurile grupei, are o şansă reală de a face pasul către sferturi, după disputa cu reprezentativa Statelor Unite. Pariem logic, pe calificarea “cocoşilor” antrenaţi de Bernard Diomede.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

15:00, S. Stephens – J. Konta, peste 8.5 seturi in primul set, cota 1.36

17:00, M. Vondrousova – P. Martic, M. Vondrousova câştigă minim un set, cota 1.22

18:30, Franta U20 – SUA U20, Franta U20 se califică, cota 1.22

Cotă finală: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.