Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Tenisul masculin rămâne şi joi în atenţia noastră

Roger Federer nu a dezamăgit ieri, câștigând rapid partida cu Lukas Lacko. Așteptăm deznodământul a două alte partide de pe biletul propus ieri. Între timp, am pregătit o nouă variantă pentru dublarea mizei, bazată tot pe partidele de tenis de pe tabloul masculin de la Wimbledon.

RomaniaTV.net
05 iul. 2018, 06:17
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Tenisul masculin rămâne şi joi în atenţia noastră

Matthew Ebden a câștigat 32 din ultimele sale 43 de partide pe iarbă și țintește îmbunătățirea acestui bilanț. Astăzi îl întâlnește pe Stephane Robert. Francezul de 38 de ani a venit din calificări, dar pare să fi ajuns la capăt de linie la turneul din acest an. Cu calități mai potrivite jocului pe iarbă, dar având și un avantaj datorat diferenței de vârstă, Ebden ar trebui să obțină calificarea în turul următor.

Nick Kyrgios joacă astăzi împotriva lui Robin Haase, cel care l-a eliminat pe Marius Copil în primul tur al turneului. Având în vedere calitatea sa la serviciu, australianul ar trebui să aibă câștig de cauză în confruntarea de azi. Mai mult, ne așteptăm ca olandezul să nu reușească să își adjudece decât cel mult un set.

Una dintre confruntările zilei este cea dintre Juan Martin Del Potro și Feliciano Lopez. Cu un excelent joc serviciu-voleu, spaniolul este întotdeauna un jucător de luat în seamă pe rapidele terenuri pe iarbă. Del Potro este însă un jucător de top din circuitul mondial și are armele pentru a își învinge adversarul. În plus, avem din nou de a face cu o diferență de vârstă importantă. La 36 de ani, Lopez va avea probleme în a păstra un nivel ridicat de joc pe parcursul întregii confruntări. Pentru mai multă siguranță am optat însă pentru un pariu ce presupune ca argentinianul să câștige cel puțin două seturi în meci.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 15:30 Robert – Ebden, 2
Ora 16:00 Kyrgios – Haase, Kyrgios -1,5 seturi
Ora 17:30 Del Potro – Lopez, 2 Del Potro +1,5 seturi

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România