Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Tenisul ne poate ajuta să pornim weekendul cu un câştig

Două dintre evenimentele care ne pot ajuta să ne dublăm investiția la început de weekend vin de la Wimbledon, unde astăzi se dispută semifinalele turneului masculin. Nu lipsește nici fotbalul de pe varianta noastră.

RomaniaTV.net
13 iul. 2018, 06:38
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Tenisul ne poate ajuta să pornim weekendul cu un câştig

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

În turul anterior, John Isner a ieșit învingător în confruntarea dintre cei mai buni jucători de serviciu de la acest turneu. El l-a învins pe Milos Raonic după patru seturi, două dintre ele decise la tiebreak. În penultimul act, americanul îl întâlnește pe Kevin Anderson, un alt jucător cu serve de excepție. Sud-africanul l-a eliminat pe Roger Federer după ce s-a impus cu 13-11 în setul decisiv. Azi ne așteptăm la un nou duel cu seturi lungi.

În cealaltă semifinală se întâlnesc vechii rivali, Novak Djokovic și Rafael Nadal. Ibericul a avut câștig de cauză în cea mai recentă confruntare directă, dar partida se disputa la Roma, pe zgură. Pe iarba de la Wimbledon, Djokovic are șanse mai bune, motiv pentru care anticipăm o altă partidă lungă. Nadal nu a trecut cu ușurință nici de sferturi, faza în care a fost nevoit sa joace cinci seturi cu Juan Martin Del Potro.

UC Dublin, lidera ligii irlandeze de totbal merge pe terenul lui Wexford pentru un meci din runda cu numărul 20. Rezultatul primului duel din acest sezon a fost 8-0 în favoarea oaspeților de azi, care ar trebui să își dovedească încă o dată superioritatea. Noi pariem pe cel puțin o repriză câștigată de Dublin.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 15:00 Anderson – Isner, Peste 36,5 game-uri
Ora 17:00 Djokovic – Nadal, Peste 33,5 game-uri
Ora 22:00 Wexford – UC Dublin, Echipa oaspete va câștiga cel puțin o repriză

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România