Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Ţintim al şaselea combo câştigător din ultima săptămână

Am pășit cu dreptul în weekend, bifând încă un bilet ”verde”. Vineri seară, Rostock a marcat dupa mai puțin de jumătate de oră din meciul cu Bremen II, eliminând rapid orice emoții am fi avut pentru acest meci. Nici Roda și Heracles nu ne-au dat mai multe bătăi de cap. Cele două goluri așteptate de noi în prologul etapei din Eredivisie, au venit încă înainte de pauză. Un scenariu perfect pentru biletul nostru a propus și duelul FC Porto – Sporting. Aici, pontul peste “peste 8.5 cornere” indicat pe bilet, a fost câștigător înca de la pauză.

RomaniaTV.net
03 mart. 2018, 08:52
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Ţintim al şaselea combo câştigător din ultima săptămână

Biletul zilei

Pentru ziua de sâmbătă, redacția www.pariuri1x2.ro a pregătit încă o variantă formată în exclusivitate din pronosticuri din fotbal.

Mizăm pe Galatasaray și Benfica, echipe de top, ce luptă pentru titlu în ligile din Turcia și Portugalia. Ambele au parte astăzi de adversari accesibili, Maritimo, locul 8 în Primeira, respectiv Karabukspor, ultima clastă din Super Lig, formație aproape de faliment, grupări în fața cărora ”giganții” din Lisabona și Istanbul pot contabiliza victorii facile.

În Premier League, Liverpool vânează locul secund. “Cormoranii” sunt neînvinși în cele mai recente patru etape, dovedind mai multă constanță decât contracandidata la poziția amintită, Manchester United. Astăzi, Liverpool joacă acasă cu Newcastle, trupă ce încă se zbate pentru menținerea în Premier League. Având în vedere forma ofensivă a echipei lui Klopp, primul 11 aliniat, unul din care nu va lipsi tridentul Mane – Firmino – Salah, dar și faptul ca evoluează pe Anfield, așteptăm un meci spectaculos, în care Liverpool să performeze la cel mai înalt nivel. Pentru o cotă atractivă, alegem opțiunea “gol în ambele reprize”.

Biletul zilei

Ora 18:00 Karabukspor – Galatasaray, Oaspeții câștigă

Ora 19:30 Liverpool – Newcastle, Gol în ambele reprize

Ora 20:15 Benfica – Maritimo, Gazdele câștigă

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.