Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Ţintim profitul pentru a treia zi consecutivă

Biletul propus ieri de redactia www.pariuri1x2.ro ne-a adus din nou pe plus. Nu am reusit, totusi, sa ne dublam investitia, pariul 1 fara remiza la disputa Craiova – Astra (scor 1-1), primind cota 1.  Celelalte doua selectii au fost castigatoare fara emotii. Am pariat pe cel putin 2 goluri in Young Boys – Lausanne si Rapid Viena – Austria Viena, partide incheiate cu scorurile de 3-0, respectiv 2-2.

RomaniaTV.net
07 aug. 2017, 08:32
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Ţintim profitul pentru a treia zi consecutivă

Biletul zilei

Mizam pe inca o zi, a 3-a consecutiva, cu profit asigurat de biletul redactiei pariuri1x2.ro. Am ales aceeasi varianta de pariere, peste 1.5 goluri, la partidele Sonderjyske – Aarhus, Stromsgodset – Valerenga si Dinamo – Gaz Metan Medias. Pentru epilogul rundei a 4-a din Liga 1, pariul a fost extras avand in vedere debutul extrem de slab de stagiune al mediesenilor. Gaz Metan este ultima in ierarhie, cu un singur punct castigat si golaveraj 0-6!

Biletul zilei

20:00, Sonderjyske – Aarhus, peste 1.5 goluri

20:00, Strömsgodset – Valerenga, peste 1.5 goluri

21:00, Dinamo București – Gaz Metan Mediaș, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeşte şi: Drepturi TV pentru sezonul 2017/2018 » Cine transmite Liga 1, Champions League, Europa League, Premier League şi celelalte campionate tari

 

DINAMO – GAZ METAN » Pariul gratuit te asteapta! Detalii, aici