Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei partide cu miză ridicată ne pot aduce profitul de sâmbătă

Se trage linie în toate întrecerile de top ale Europei, iar echipele nu-și mai permit pași greșiți. Pentru biletul de sâmbătă am selectat trei confruntări în care cel puțin una dintre echipe este extrem de motivată pentru a obține un rezultat favorabil. Mizăm pe goluri în cele trei meciuri alese.

RomaniaTV.net
05 mai 2018, 07:00
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei partide cu miză ridicată ne pot aduce profitul de sâmbătă

Stuttgart a pierdut doar o dată în 12 partide sub comanda lui Tayfun Korkut și are speranțe de calificare în Europa League. Hoffenheim este neînvinsă în ultimele 9 etape, serie ce a ajutat-o să urce în clasament pe locul 4, peste Leverkusen. Vom avea un meci intens la Stuttgart, între două echipe în forma . Nici golurile nu ar trebui să lipsească.

Southampton riscă retrogradarea. Având în vedere că în ultima rundă clubul va întâlni Manchester City, ”sfinții” sunt somați să scoate rezultate cât mai bune în celelelate două partide rămase din acest sezon, cu Everton și Swansea. Misiunea de azi nu este una ușoară, mai ales că trupa din Liverpool traversează o perioadă bună, cu un singur eșec, cel cu Man. City, în ultimele 7 runde.
Este totuși una dintre ultimele șanse pentru oaspeți, care sunt obligați să forțeze. Pariem pe 2 sau mai multe goluri, având în vedere situația oaspeților, dar și dorința lui Everton de a aduce spectacol fanilor, în ultimul meci al campionatului pe teren propriu.

Juventus poate face un nou pas spre titlul din Serie A cu o victorie împotriva Bologniei. Cu doar 2 puncte cucerite în ultimele 8 deplasări, oaspeții au șanse minime să strice planurile torinezilor. Ne bazăm pe atacul “Bătrânei Doamne”, mai mult decât capabil să înscrie diseară de cel puțin două ori.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 16:30 Stuttgart – Hoffenheim, Peste 1,5 goluri
Ora 19:30 Everton – Southampton, Peste 1,5 goluri
Ora 21:45 Juventus – Bologna, Gazdele peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România