Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Trei partide ne pot ajuta să pornim cu dreptul şi în aprilie

Lazio și Bayern au marcat câte șase goluri în victoriilor lor cu Benevento și respectiv Dortmund, iar Manchester City a înscris de una singură trei goluri în partida cu Everton. Rezultatele ne-au adus un nou bilet câștigător, al 18-lea din martie. Am încheiat luna cu un profit frumos. Nu ne ținem de farse și vă prezentăm biletul pentru duminică, 1 aprilie.

RomaniaTV.net
01 apr. 2018, 07:35
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Trei partide ne pot ajuta să pornim cu dreptul şi în aprilie

Biletul zilei

Redacția pariuri1x2.ro a pregătit un bilet ce conține aceleași ingrediente consacrate: pronosticuri simple și cât mai logice. Mizăm pe două din marile favorite ale zilei, dar și pe o confruntare ce ne poate aduce spectacol: Heracles – Heerenven. Echipa gazdă a marcat în fiecare din ultimele 18 meciuri de acasă. Rezultatele obținute de Heerenveen în deplasări nu sunt impresionante, dar echipa a reușit să înscrie în fiecare din ultimele 9 partide pe teren străin. De asemenea, în 8 din aceste jocuri, pariul ambele marchează ar fi fost câștigător.

Seara pariem pe victoriile lui FCSB și Atletico Madrid. Echipa condusă de Nicolae Dică are șansa de a o egala la puncte pe CFR Cluj, în fruntea ierarhiei interne. Motivată de acest lucru, FCSB poate obține un nou succes pe teren propriu, unde nu a mai pierdut un meci de Liga 1 din luna octombrie anului 2016. Încurajator pentru gazde este și faptul că Poli Iași nu a mai învins FCSB la București de 14 ani.

O altă forță pe propriul teren este Atletico Madrid. Pe Wanda Metropolitano, Diego Simeone și-a condus echipa spre victorii fără gol primit în fiecare din ultimele șapte meciuri. Seria poate continua. Deportivo se descurcă din ce în ce mai greu în această stagiune, la capătul căreia trupa lui Florin Andone va lua, probabil, drumul ligii secunde.

Biletul zilei

Ora 15:30 Heracles – Heerenveen, Peste 1,5 goluri

Ora 20:45 FCSB – Poli Iași,1

Ora 21:45 Atletico Madrid – La Coruna, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.