Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei ponturi simple. Fotbalul ne livrează profitul!

Deschidem săptămâna cu un combo format din 3 selecții din fotbal cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția. Vezi cum pariem!

17 mai 2021, 13:10
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei ponturi simple. Fotbalul ne livrează profitul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru prima selecție mergem în prima ligă din Suedia la disputa dintre Varbergs și Norrkoping. După primele 6 runde echipa gazdă se află pe 15 cu un total de doar 4 puncte, în timp ce adversara sa ocupă locul al doilea cu 11 puncte. Diferența de valoare este evidentă și pariem „acoperit” pe x2.
Tot din Suedia vine si al doilea meci, Elfsborg – Halmstadt. Echipa gazdă a încheiat sezonul trecut pe locul al 2-lea, în timp ce formația oaspete este nou promovată. Startul de sezon ne indică faptul că Elfsborg are prima șansă la victorie, Halmstadt adunând doar 5 puncte în primele 6 etape. Pariem pe 1x.

Închidem cota 2 cu duelul dintre Barnsley și Swansea. Se joacă în prima manșă a semifinalelor din cadrul playoff-ului pentru promovare în Premier League. Sunt două echipe nu foarte spectaculoase și ținând cont și de miza partidei, ne așteptăm la o primă repriză „închisă”. Pariem pe cel mult o schimbare a tabelei de marcaj în primele 45 de minute.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 17 mai

19:30, Varbergs – Norrkoping, X2, cota 1.28

19:30, Elfsborg – Halmstad, 1X, cota 1.1.22

22:15, Barnsley – Swansea, sub 1.5 goluri în prima repriză, cota 1.30
COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.