Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei selecţii, cu Viitorul – Dinamo cap de afiş!

Din prima liga internă și până în Norvegia, căutăm exclusiv acele pronosticuri ce ne pot dubla și astăzi miza. Vezi cota 2 de astazi!

RomaniaTV.net
02 iul. 2020, 11:20
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei selecţii, cu Viitorul – Dinamo cap de afiş!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În prima ligă a Norvegiei avem derby-ul formațiilor clasate pe locurile 2-3, Kristiansund – Molde. Pariem pe cel puțin 2 goluri marcate în meci, după ce doar în primele 4 runde, cele două au marcat de 11, respectiv 12 ori.

Hull – Middlesbrough este o confruntare pentru evadarea din subsolul Championship. Mai multe șanse de a obține un rezultat pozitiv par a avea totuși oaspeții, care au demarat în trombă sub conducerea noului antrenor, experimentatul Neil Warnock. În runda anterioară, ”alb-roșii” s-au impus cu 2-0 la Stoke. Pariem pe cel puțin un gol înscris de Boro.

”Închidem” biletul cu un pronostic din Liga 1. Ajunsă pe ultimul loc în clasament, dar având și destule restanțe, Dinamo va forța pe terenul Viitorului un rezultat pozitiv, vital în lupta pentru menținerea în prima ligă. Mizăm pe varianta unui meci în care Viitorul, favorită a confruntării, nu se va impune la două sau mai multe goluri diferență . În sezonul regular, Dinamo a fost nimicită la Ovidiu, scor 5-0. Totuși, în returul de la București, ”câinii” au cucerit toate punctele puse în joc, după un meci de asemenea spectaculos, terminat cu scorul de 3-2.

Analizele detaliate ale acestor evenimente, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro
JOI, 2 IULIE
KRISTIANSUND – MOLDE PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.20
HULL – MIDDLESBROUGH OASPEȚII MARCHEAZĂ COTA 1.26
VIITORUL – DINAMO 2 CU HA (+1.5 GOLURI) COTA 1.34
COTA TOTALĂ: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.