Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei sporturi, pentru a treia zi consecutivă de profit!

Chiar dacă doar parțial, după anularea partidei Herbert – Bolt și amânarea duelului din FA Cup dintre Tranmere și Watford, primele două bilete în cota 2 ale săptămânii ne-au adus profit.

RomaniaTV.net
15 ian. 2020, 06:21
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Trei sporturi, pentru a treia zi consecutivă de profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi ne raportăm la o ofertă nu neapărat bogată, însă variată. Pariem pe hochei, recomandarea venind din Suedia – 1 solist în Modo (locul 2) – AIK (locul 14), dar și pe baschet. În Euroliga, Panathinaikos are prima șansă în jocul de acasă cu Bayern, trupă ce și-a apropiat doar 6 victorii în primele 18 runde ale stagiunii.

Fotbalul nu poate lipsi de biletul oferit, pronosticul selectat având în vedere succesul gazdelor în meciul Milan – SPAL din optimile Cupei Italiei. Trupa pregătită de Pioli pune mare accent pe această întrecere, prin care poate salva, măcar parțial, un nou sezon dezamăgitor de Serie A. De partea cealaltă, SPAL se focusează exclusiv pe campionat, acolo unde duce lupte fantastic de grele pentru evitarea retrogradării.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri – 15.01.2020
(HOCHEI) MODO – AIK 1 COTA 1.22
(BASCHET) PANATHINAIKOS – BAYERN MUNCHEN 1 COTA 1.15
AC MILAN – SPAL 1 COTA 1.48
COTA TOTALĂ: 2.07

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.