Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Triplă” din fotbal în drumul spre „verde”!

Astăzi profitul ne este livrat de un „mix” din fotbal. Vezi biletul cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția!

27 apr. 2021, 10:56
Biletul zilei pariuri1x2.ro: „Triplă” din fotbal în drumul spre „verde”!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Prima selecție ce se regăsește pe biletul nostru ne trimite tocmai în Australia, unde de la 12:35 este programat duelul dintre Sydney FC și Melbourne Victory. Pentru aceasta dispută am ales să investim în minim trei schimbări ale tabelei de marcaj, pariu câștigător atât în ultimele 4 meciuri jucate de Melbourne Victory, cât și în precedentele 9 dispute directe dintre cele două combatante.

În continuare, din Australia ne întoarcem pe „Bătrânul Continent” pentru a paria pe minim două goluri în duelul din Zweite Bundesliga dintre Nurnberg și Kiel, ce va avea loc de la ora 19:30. Mizăm pe fotbalul extrem de deschis pe care cele două trupe îl practică și, în același timp, ținem cont de istoricul meciurilor directe, unde în 4 din ultimele 5 dispute am asistat la minim două reușite.

Închidem „combo-ul” nostru cu o selecție din Leauge One, aleasă pentru disputa dintre Charlton și Crewe. Formația gazdă este obligată să obțină toate punctele puse în joc pentru a rămâne în lupta pentru promovarea în Championship, în timp ce oaspeții nu mai au obiectiv în acest final de sezon, fiind extrem de departe atât de promovare, cât și de retrogradare. Astfel, pronosticul „1x” este unul acoperit și mai mult decât oportun.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 27 aprilie

12:35, Sydney – Melbourne Victory, peste 2,5 goluri, cota 1.42;

19:30, Nurnberg – Kiel, peste 1,5 goluri, cota 1.22;

21:00, Charlton – Crewe, 1x, cota 1.17;

Cotă finală: 2.02

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.