Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ultimele 3 variante au fost câştigătoare! Vezi cum pariem astăzi

Să fie spectacol, să fie profit! Sâmbătă, pentru a 3-a zi consecutivă, biletul redacției www.pariuri1x2.ro a fost ”verde”! Am pariat simplu, pe cel puțin o repriză câștigată de Sampdoria, acasă cu Crotone (scor 5-0) și pe maximum 3 modificări ale tabelei în meciurile Amiens – Bordeaux și Huddersfield – Manchester United. Dacă duelul din Ligue 1 s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde, partida ”diavolilor” a propus o mare surpriză. Important este, însă, faptul că succesul repurtat de Huddersfield, scor 2-1, nu ne-a stricat biletul.

22 oct. 2017, 09:09
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ultimele 3 variante au fost câştigătoare! Vezi cum pariem astăzi

Biletul zilei

Și astăzi mizăm pe 3 pronosticuri atent analizate, care ne pot dubla încă o dată investiția. Avem în vedere cel puțin două goluri marcate în Wolsburg – Hoffenheim, precum și succesul PSV-ului, acasă, cu Heracles. Trupa din Eindhoven are 7 victorii în primele 8 runde de Eredivisie, 4 dintre acestea în tot atâtea meciuri acasă.

Avem și un pronostic din Liga 1 pe biletul zilei. Dupa ce și-a asigurat in mare parte calificarea în “primăvara europeană”, grație victoriei la Beer Sheva, FCSB va primi vizita celor de la Poli Timișoara. Nu doar moralul gazdelor susține varianta 1 solist în duelul programat de la ora 20:45.  Problemele financiare cu care timișorenii se confruntă, încep să reflecte și în jocul echipei lui Ionuț Popa. În ultimele 5 runde, actuala ocupantă a locului 9 a câștigat doar 3 puncte, marcând un singur gol!


CITESTE SI:


Biletul zilei

13:30, PSV – Heracles, PSV sa castige
19:00, Wolfsburg – Hoffenheim, peste 1.5 goluri
20:45, FCSB – Poli Timisoara, FCSB sa castige

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.