Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ultimele 4 selecţii au fost câştigătoare! Aici, combo-ul de miercuri

Profit la foc automat cu varianta de bilet în cota 2. Ieri, pentru a 4-a zi consecutivă, varianta oferită și-a atins ținta. 

RomaniaTV.net
15 iul. 2020, 07:33
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ultimele 4 selecţii au fost câştigătoare! Aici, combo-ul de miercuri

Am mizat pe succesul lui Thiem, în fața lui Sinner, scor 2-0 la seturi, în cadrul turneului demonstrativ de la Berlin, alături de pontul din darts ce a vizat victoria lui Mark Webster, în fața lui John Brown. Favoritul s-a impus lejer, scor 5-2.

Ultimul pronostic de pe biletul în cota 2 a solicitat minim un gol înscris de Luton, în disputa de acasă cu QPR. Partida din Championship s-a încheiat nedecis, scor 1-1.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Dacă ieri am combinat sporturile pentru o nouă cotă de 2 câștigătoare, astăzi revenim la fotbal. Meciul ”vedetă” de pe varianta zilei este UTA – Petrolul, un super derby pentru promovarea în prima ligă din România.

Mizăm în șansă dublă pe gazde, ținând cont de ritmul arădenilor din actualul sezon, dar și de evoluția ploieștenilor, în remiza cu Rapid. Sâmbătă, în meciul de acasă cu giuleștenii, Petrolul nu a marcat din 3 penalty-uri și nici nu a reușit să profite, în 30 de minute, de avantajul celor 2 oameni în plus pe teren.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro
MIERCURI, 15.07
UTA – PETROLUL 1X COTA 1.28
LUGANO – THUN PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.22
DJURGARDEN – FALKENBERGS PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.30

COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.