Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Un combo suedezo-românesc ne poate dubla miza joi seară

Meciurile de la mijlocul săptămânii ne pot aduce un profit și mai mare. După biletul câștigător de ieri, pentru astăzi am pregătit un nou combo, compus de aceasta dată din două pronosticuri.

RomaniaTV.net
19 apr. 2018, 06:38
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Un combo suedezo-românesc ne poate dubla miza joi seară

Primul pariu al zilei este pentru partida dintre Hammarby și Norrkoping, din runda cu numărul 4 a ligii suedeze. Duelul se anunță deja a fi un derby pentru topul 3 al clasamentului. Hammarby a plecat lansat în noua stagiune, cu 9 puncte acumulate din tot atâtea posibile și golaveraj 9-2. Norrkoping se ține aproape, pe locul 3, cu 7 puncte. Majoritatea confruntărilor directe la nivel de primă ligă ne-au livrat goluri pe bandă rulantă, pentru ca într-un amical jucat în urmă cu mai puțin de o lună, Hammarby să se impună cu 3-2. Mizăm pe varianta ambele marchează.

Al doilea pronostic este pentru meciul din Cupa României, dintre CS “U” Craiova și FC Botoșani. Investim pe cel puțin o repriză câștigată de echipa olteană, neînvinsă pe teren propriu de la finalul lunii octombrie. Este un argument statistic de care trebuie să ținem neapărat cont în analiza acestei partide. Putem alătura aici și plusul de valoare al Craiovei, în fața unei trupe de play-out care plătește tribut mișcărilor neinspirate realizate pe piața transferurilor, în pauză de iarnă.

Biletul zilei:

Ora 20:00 Hammarby – Norrkoping, Ambele marchează
Ora 20:30 CS “U” Craiova – FC Botoșani, Echipa gazdă va câștiga cel puțin o repriză

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România