Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Un singur eveniment ne poate aduce al treilea bilet câştigător consecutiv

Marți și miercuri biletul zilei ne-a livrat profitul aşteptat. Ieri am câștigat după ce Jonkopings a remizat cu Degerfors (pronostic 1X), iar Orgryte și Dinamo București au marcat golurile de care aveam nevoie (peste 1,5) în partidele cu Varnamo și respectiv FC Voluntari. Pentru ziua de joi, în urma analizei ofertei, am optat pentru un bilet format dintr-un singur pronstic de cota 2. Pentru ziua de joi, în urma analizei ofertei, am optat pentru un bilet format dintr-un singur pronstic de cota 2.

RomaniaTV.net
24 mai 2018, 06:51
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Un singur eveniment ne poate aduce al treilea bilet câştigător consecutiv

Țintim continuarea seriei pozitive cu propunerea de astăzi. Aceasta constă într-un singur pronostic pentru meciul de Liga 1 dintre FC Botoșani și Poli Timișoara.

Disputa este ultima a rundei cu numărul 12 a play-off-ului Ligii 1. Echipa gazdă ocupă locul secund în play-off, la mare distanţă de zona retrogradării şi fără griji în acest final de sezon. Timișorenii vin, însă, mult mai motivați. Echipa lui Neaga mai are şanse de menţinere în prima ligă, dar un eşec sau o remiză astăzi, coroborate cu victoria Mediaşului, acasă cu Sepsi, îi poate condamna pe timişoreni chiar la retrogradarea directă.

Investim pe cornere la acest joc, cel puţin 9 in meci, pronostic preţuit la majoritatea agenţiilor cu o cotaţie de 2. În urma analizei noastre am observat că foarte multe dintre fazele de atac ale echipei moldovene, se încheie cu lovituri de colț. Pe parcursul ultimelor zece partide ale gazdelor, s-au consemnat în medie de peste 11, FC Botoșani având nu mai puțin de 12 lovituri de la colțul terenului, doar în cel mai recent meci de acasă, cu Concordia. Pariul „peste 8,5 cornere” pentru care vom opta astăzi, a fost câștigător în 9 din cele 11 partide ale botoşănenilor din play-off. Considerăm că această tendință a numărului ridicat de cornere va continua.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:00 FC Botoșani – ACS Poli Timișoara, Peste 8,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România