Biletul zilei pariuri1x2.ro. Venim după o nouă zi de profit! Vezi selecţia de miercuri 

Biletul oferit ieri de site-ul pariuri1x2.ro a fost încă o dată câștigător. Am pariat pe cel puțin un gol al oaspeților in PAOK – Ajax,  meci încheiat nedecis, scor  2-2 și pe minimum două modificări ale tabelei de marcaj în jocul Al Duhail – Al Sadd (scor 1-1). Varianta oferită s-a ”înverzit” după miezul nopții, la capătul întâlnirii câștigate de Bianca Andreescu, contra lui Eugenie Bouchard, în turul inaugural al turneului WTA de la Toronto.  

RomaniaTV.net
07 aug. 2019, 07:56
Biletul zilei pariuri1x2.ro. Venim după o nouă zi de profit! Vezi selecţia de miercuri 

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Cel mai profitabil bilet în cota 2 din România este livrat, iar ca și în zilele precedente mizăm pe un mix de fotbal și tenis. Nu ne abatem de la regulile ce ne-au adus profit consistent de la începutul anului. Riscăm cât mai puţin, variantele selectate , atent analizate, fiind cât de poate de simple şi logice.

De pe lista evenimentelor incluse astăzi pe bilet, nu lipsesc două partide importante pentru microbiștii și iubitorii sportului din România. Mizăm pe succesul Simonei Halep, în jocul cu americanca Brady, contând pentru faza secundă a turneului WTA de la Toronto, întrecere pe care constănțeanca a câștigat-o în 2016 și 2018. Avem un pronostic și pentru confruntarea CFR Cluj – Celtic, prima manșă a dublei din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Pontul nostru este pe maxim un gol înscris în prima repriză a disputei.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

19:30, Brady –Halep, 2 – cota 1.28

21:00, CFR Cluj – Celtic, sub 1.5 goluri in prima repriză – cota 1.28

21:00, FC Basel – LASK Linz, 1 cu handicap 0 – cota 1.22

COTĂ FINALĂ: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.