Biletul zilei Pariuri1x2.ro. „Verde” la startul într-o nouă săptămână plină de câştiguri

Am încheiat săptămâna perfect, investind pe un nou combo câştigător. Juventus şi PSV au bifat noi victorii în competiţiile interne, la fel ca şi PSG, în derby-ul cu AS Monaco. În plus, trupa lui Emery a înscris în Principat şi cele două goluri de care aveam nevoie pe biletul oferit.

RomaniaTV.net
27 nov. 2017, 08:10
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. „Verde” la startul într-o nouă săptămână plină de câştiguri

Biletul zilei

Avem un pronostic şi pentru ultimul joc al rundei cu numărul 19 din Liga 1, CFR – Sepsi. Tentaţia de a miza pe clujeni este mare, dar cota nu ne atrage. Ne gândim,însă, că inclusiv în cazul în care CFR îşi va adjudeca victoria logică, oaspeţii vor beneficia de propriile situaţii mai mult sau mai puţin periculoase la poarta lui Arlauskis, faze ce ar putea genera cel puţin 2 cornere. Acesta este şi pariul indicat.

Căutăm să păşim cu dreptul în această săptămână, prin intermediul pronosticurilor oferite pe site-ul pariuri1x2.ro, dar nu numai. Construim un nou bilet simplu, capabil să ne dubleze încă o dată investiţia.

Biletul zilei

20:45 CFR Cluj – Sepsi, oaspeţii peste 1.5 cornere

21:30 Dusseldorf – Dresda, gazdele marchează

21:45 Atalanta – Benevento, 2 cu handicap asiatic +3.5

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România