Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Vineri ne-am dublat împreună investiţia. Vezi combo-ul prin care atacăm şi astăzi profitul

Cele două confruntări programate în deschiderea etapei cu numărul 20 din Serie A, Chievo – Udinese şi Fiorentina – Inter, au fost excelent pronosticate de redacția site-ului www.pariuri1x2.ro. Variantele oferite, x2 în meciul de la Verona, încheiat nedecis, 1-1, precum și pontul pe minimum 12 cornere în duelul de pe ”Artemio Franchi”, cu o statistica 7-5 la acest capitol, ne-au dublat vineri investiția.  

RomaniaTV.net
06 ian. 2018, 08:31
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Vineri ne-am dublat împreună investiţia. Vezi combo-ul prin care atacăm şi astăzi profitul

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Pe biletul de astăzi își fac loc alte 3 pronosticuri pe meciuri contând pentru etapa a 20-a din Serie A. Identificăm în ofertă variante simplue, logice, cu o mulțime de argumente pregătite să le susțină.

Pentru disputele SPAL – Lazio și Benevento – Sampdoria, pronosticurile incluse pe bilet ”solicită” cel puțin 2 modificări ale tabelei. Evident, așteptăm în primul rând o eficacitate sporită din partea grupărilor vizitatoare, contra unor defensive ce au arătat o mulțime de carențe în prima parte a stagiunii. Sampdoria este la 2 goluri de o medie de exact 2 reușite pe meci, în timp ce Lazio (43) are a doua cea mai bună linie de atac a campionatului, după Juventus (48).

Solistul pe gazde în Milan – Crotone, completeaza biletul de sâmbătă. Considerăm că ”rossoneri” vor pune capăt seriei de rezultate sub așteptări, printr-un succes împotriva celei de-a 18-a clasate. Pe lângă valoarea superioară a gazdelor, pontul este susținut și de moralul bun cu care echipa lui Gatusso va aborda meciul de pe ”San Siro”. AC Milan vine după succesul din Cupa Italia împotriva marii rivale, Inter, plus remiza bifată în ultima etapă din 2017, la Fiorentina. Cu o victorie astăzi, Calhanoglu & co. pot face un salt important în ierarhie, revenind în zona poziției a 6-a, ultima ce permite accederea în cupele europene.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

16:00, Benevento – Sampdoria, peste 1.5 goluri

16:00, SPAL – Lazio, peste 1.5 goluri

16:00, AC Milan – Crotone, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.