Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Weekend cu profit anglo-italian. Vezi cele 3 selecţii

Doar o zi a trebuit sa așteptăm pentru primul bilet câștigător din această lună. Ieri ne-am dublat impreuna investiția, mizând exclusiv pe goluri. Pariurile selectate de redacția www.pariuri1x2.ri au avut în vedere minimum 2 modificări ale tabeleu în Nurnberg – Aue (scor 4-1) și 3 sau mai multe în Sociedad – Deportivo. Bascii s-au impus cu 5-0.  

RomaniaTV.net
03 feb. 2018, 08:39
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Weekend cu profit anglo-italian. Vezi cele 3 selecţii

Biletul zilei

Astăzi, 3 pronosticuri cât se poate de simple, pentru un nou combo câștigător.

Cu doar o singură înfrângere suferită în fața propriilor suporteri în acest sezon, Inter este îndreptățită să spere la maximum de puncte din confruntarea cu modesta Crotone. Succesul contra ocupantei locului 17 ar veni și ca un balon de oxigen pentru baietii lui Spaletti. După un start fulminant de stagiune, Inter s–a prăbușit, în ultimele 7 meciuri oficiale, Icardi & co. având cifra 0 trecută în dreptul victoriilor.

Schimbăm „aerul italian” cu cel britanic și ne deplasăm direct în Championship, unde Aston Villa va primi vizita celor de la Burton. Formația gazdă forțează revenirea pe prima scenă fotbalistică a Angliei, aceasta remarcându-se în primul rând prin constanță, dar și prin forma excelentă: Villa vine după 5 victorii legate în Championship. Evident, trebuie supliniat și faptul că Burton este „lanterna roșie” a ierarhiei, după 29 de runde scurse de la startul sezonului. Rivala trupei din Birmingham vine după 3 eșecuri consecutive, iar o 4-a nu este deloc exclusă. Noi vom alege, însă, o variantă de pariere mai „safe”.

Pentru ultimul pont de pe bilet rămânem în Anglia, însă trecem la nivelul primei ligi. Mizăm pe duelul Burnley – Manchester City, în care echipa lui Guardiola, viitoare campioană din Premier League, este favorită la victorie. Totuși, în condițiile în care cota pentru 2 solist este suficient de atractivă, ne vom orienta către alt pronostic de calitate: peste 8.5 cornere. Mizăm pe forța ofensivă a „cetățenilor”, dar o vedem și pe Burnley, o echipă extrem de incomodă, punctând în această statistică.

Biletul zilei

Inter – Crotone, Inter câștigă

Aston Villa – Burton, Gazdele câștigă minim o repriză

Burnley – Manchester City, Peste 8,5 cornere în meci

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.