Biletul zilei. Pe ce meciuri să pariezi azi

Meci urcat pe banner, partida intre doua trupe cu obiective diferite. Daca oaspetii spera la titlu, gazdele au prins playofful si nu prea pot emite pretentii la locurile fruntase.

RomaniaTV.net
15 mart. 2019, 13:19
Biletul zilei. Pe ce meciuri să pariezi azi

SEPSI – CSU CRAIOVA

Meci urcat pe banner, partida intre doua trupe cu obiective diferite. Daca oaspetii spera la titlu, gazdele au prins playofful si nu prea pot emite pretentii la locurile fruntase. Sepsi a marcat intr-o singura partida din ultimele 5 acasa, dar credem ca diseara lucrurile vor sta altfel. Craiova se va deschide in tentativa ei de a lua toate punctele si suntem de parere ca acest meci va oferi goluri de ambele parti. Ne vom axa pe gazde.

PRONOSTIC: G1+ (Gazdele inscriu)

COTA: 1.47

 

BENCIC – KERBER

Ne place Bencic extrem de mult si credem ca joaca in acest moment cel mai bun tenis din circuitul feminin. Protejata lui Federer a insirat victoriile, printre victimele ei gasindu-se, in ordine, Giorgi, Sabalenka, Halep, Svitolina, Kvitova, Osaka si Pliskova ( Ka. ). Chiar daca adversara de maine dimineata este si ea una de calibru, credem ca elvetianca a demonstrat ca are 0 complexe in fata oricarei jucatoare de top.

PRONOSTIC: MIN. 1 SET 1 (Bencic castiga minim un set)

COTA: 1.32

Citeşte continuarea AICI