Biletul zilei. Pe ce meciuri să pariezi azi

Dupa o prestatie sub asteptari in Liga Natiunilor, dar oarecum incadrata in reculul caracteristic formatiilor care cuceresc un trofeu extrem de important, campioana mondiala intra astazi in jocul calificarilor chiar la vecinii nostri de peste Prut.

RomaniaTV.net
22 mart. 2019, 12:08
Biletul zilei. Pe ce meciuri să pariezi azi

MOLDOVA – FRANTA

Dupa o prestatie sub asteptari in Liga Natiunilor, dar oarecum incadrata in reculul caracteristic formatiilor care cuceresc un trofeu extrem de important, campioana mondiala intra astazi in jocul calificarilor chiar la vecinii nostri de peste Prut. Daca moldovenii i-au asteptat pe Mbappe si compania cu paine si sare, suntem siguri ca vedetele de la PSG, Juve sau Atletico nu vor fi la fel de generosi in dreptunghiul verde, acolo unde ne asteptam sa fie teribil de greu pentru gazde.

PRONOSTIC: H2 (Franta invinge la minim 2 goluri diferenta)

COTA: 1.30

 

ANGLIA – CEHIA

Dupa ce croatii le-au transformat celebrul #itscominghome in #youaregoinghome la Mondialul din vara, englezii pleaca asta intr-un nou drum al calificarilor si credem ca nu vor rata startul, nationala albionului fiind mult mai valoroasa decat cea a Cehiei, adversara de diseara. Dupa cum am vazut si aseara, echipele mari nu se joaca deloc in aceasta campanie si ne asteptam sa vedem goluri multe.

PRONOSTIC: 1 (Anglia invinge)

COTA: 1.30

Citeşte continuarea AICI