Biletul zilei. Pe ce meciuri să pariezi azi

In caz de egalitate sau chiar mai rau, infrangere, coroborat cu victoriile celor de la Inter si AC Milan, Atalanta ar fi out din top 4!

RomaniaTV.net
26 mai 2019, 13:31
Biletul zilei. Pe ce meciuri să pariezi azi

TROMSO – MOLDE

Media de goluri marcate in acest start de sezon norvegian pentru Molde este de 2.5 / meci. A reusit sa puncteze de 25 de ori in cele 10 partide disputate pana in prezent si nu pare a se opri aici. 

Urmatoarea provocare o au in deplasarea de la Tromso, detinatoarea lanternei rosii, trupa ce a obtinut doar 4 puncte din 27 posibile. Nu exista niciun argument impotriva oaspetilor. Bookmakerii le ofera o cota normala de favoriti la victorie, au o pofta remarcabila de gol, iar Tromso joaca extrem de slab, exemplele cele mai clare fiind ultimele 5 partide consecutive pierdute.

PRONOSTIC: O2+ (Oaspetii marcheaza minim doua goluri)

COTA: 1.56

 

ATALANTA – SASSUOLO

Atalanta nu are voie sa nu castige! Joaca acasa in fata propriilor suporteri impotriva lui Sassuolo, miza meciului fiind prezenta in Champions League in sezonul viitor! Acest lucru poate deveni realitate doar daca Atalanta invinge, fara a mai sta la jocul rezultatelor de la Milano si Spal.

In caz de egalitate sau chiar mai rau, infrangere, coroborat cu victoriile celor de la Inter si AC Milan, Atalanta ar fi out din top 4! Nu credem ca munca depusa de gazde de-a lungul sezonului si eforturile remarcabile de a se mentine printre granzii Italiei  vor fi spulberate de Sassuolo.

PRONOSTIC: 1&2+ (Gazdele castiga meciul si se marcheaza minim doua goluri)

COTA: 1.31

Citeşte continuarea AICI