Biletul zileipariuri1x2.ro: Ne dublăm investiţia cu goluri şi echipe favorite

Variantele de pariere incluse pe biletul în cota 2 de astăzi sunt selectate din liga a 3-a germană și primele eșaloane fotbalistice ale Danemarcei și Austriei.

RomaniaTV.net
02 iun. 2020, 07:03
Biletul zileipariuri1x2.ro: Ne dublăm investiţia cu goluri şi echipe favorite

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Avem două pronosticuri peste 1.5 goluri, propuse pentru meciurile Austria Viena – Admira și Uerdingen – Meppen. Interesantă situația trupelor din 3.Liga și mai ales dinamica întregii ligi, în care, de la locul 11 în sus, toate formațiile luptă pentru promovare.

Rivalele de astăzi se clasează, la egalitate de puncte, în zona locurilor 8-11, mai bine poziționată fiind, prin prisma golaverajului, Meppen. Oaspeții au al treilea cel mai bun atac al ligii – 51 de goluri marcate – cu un total de 39 de goluri încasate. 34-40 este golaverajul lui Uerdingen după 28 de meciuri.

În Danemarca, Brondby atacă locul 3 al ierarhiei, contra unei formații ieșită de multă vreme din lupta pentru play-off. ”Galben-albaștrii” au reușit evoluții excelente pe teren propriu în acest sezon, cu un total de 8 victorii și o remiză în 12 erunde. Pariem pe Brondby, dar ne luăm și măsuri de precauție, mai ales că Superliga daneză a repornit cu destule rezultate suprinzătoare. 

Analizele detaliate ale acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zileipariuri1x2.ro

MARȚI
UERDINGEN – MEPPEN  PESTE 1.5 GOLURI  COTA 1.25
BRONDBY – SONDERJYSKE  1 CU HA 0  COTA 1.34
AUSTRIA VIENA – ADMIRA  PESTE 1.5 GOLURI  COTA 1.20

COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.