Biletul zileipariuri1x2.ro: Weekend cu profit fantastic! Start într-o nouă săptămâna de câştiguri

Am încheiat în mare forță săptămâna anterioară!  Cititorii site-ului pariuri1x2.ro au bifat, sâmbătă și duminică, alte două bilete în cota 2 câștigătoare. Mai important, însă, este profitul livrat de biletul weekendului.

RomaniaTV.net
13 iul. 2020, 05:14
Biletul zileipariuri1x2.ro:  Weekend cu profit fantastic! Start într-o nouă săptămâna de câştiguri

Cele 3 sau mai multe goluri marcate în Lazio – Sassuolo (1-2), FCSB – Craiova (2-1) și Brighton – Man.City (0-5), alături de rezultatele pozitive obținute de Barcelona, 1-0 la Valladolid, și Tottenham, 2-1 pe teren propriu, în derby-ul cu Arsenal, au fost rezultatele care au contribuit la câștigul în cota 5.39 de pe biletul finalului de săptămână.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Goluri și echipe favorite avem și pe varianta de combo în cota 2 a zilei. Pariem pe două confruntări din Turcia -peste 1.5 goluri în Kayserispor – Gaziantep și x2 în Malatyaspor – Beșiktaș – înainte de a ajunge în Liga 1.

CFR Cluj caută să revină la un singur punct în spatele liderul U.Craiova, printr-un succes acasă, cu Gaz Metan. Investim pe două sau mai multe reușite ale trupei pregătite de Dan Petrescu, în confruntarea cu ultima clasată din play-off. În meciul din Gruia contând pentru turul sezonului regular, CFR s-a impus cu 3-0. De asemenea,  într-un amical disputat acum o lună, înainte de restartul stagiunii interne, clujenii au făcut scor cu Gaz Metan, impunându-se cu 6-1.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zileipariuri1x2.ro
LUNI, 13.07.2020
KAYSERISPOR – GAZIANTEP  PESTE 1.5 GOLURI  COTA 1.22
MALATYASPOR – BEȘIKTAȘ  X2  COTA 1.28
CFR CLUJ – GAZ METAN GAZDELE ÎNSCRIU PESTE 1.5 GOLURI  COTA 1.30
COTA TOTALĂ: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.