Bill Gates a atras atenţia: Cum va arăta lumea, după pandemia de COVID. Ce se întâmplă cu călătoriile şi munca

Pandemia de COVID va avea un impact puternic asupra vieţii omului chiar şi după ce se va încheia. Bill Gates a susţinut într-o conferinţă a New York Times că aceasta va modifica fundamental modul în care oamenii vor călătorii şi îşi vor desfăşura toate activităţile.

20 nov. 2020, 08:49
Bill Gates a atras atenţia: Cum va arăta lumea, după pandemia de COVID. Ce se întâmplă cu călătoriile şi munca

Bill Gates susţine că peste o treime din zilele la birou vor dispărea chiar şi după ce pandemia de coronavirus va lua sfârşit. De asemenea, cofondatorul Microsoft spune că peste 50% din călătoriile de afaceri, de asemenea, se vor anula, potrivit descopera.ro.

Previziunile lui Bill Gates: cum va arăta omenirea după ce pandemia COVID va lua sfârşit

”Previziunea mea este că peste 50% din călătoriile de afaceri și peste 30% din zilele în birou vor dispărea”, a declarat omul de afaceri american. Mergând mai departe, Gates a prezis că va exista un ”prag foarte ridicat” pentru desfășurarea călătoriilor de afaceri, acum, că munca de acasă este mai fezabilă.”, a susţinut Gates.

Acesta a adăugat că va exista un ”prag foarte ridicat” pentru desfășurarea călătoriilor de afaceri, acum, că munca de acasă este mai fezabilă.

„Vom merge la birou într-o oarecare măsură, vom face niște călătorii de afaceri, dar mult mai puține.”, a subliniat Gates.

Pandemia a redus total cererea de călătorii cu avionul, în special în ce privește zborurile de afaceri, care sunt mai scumpe și, prin urmare, mai profitabile pentru companiile aeriene. Înaintea crizei de COVID, acestea aduceau companiilor aeriene americane jumătate din venituri.

Ce se întâmplă cu evoluţia cazurilor de coronavirus, în România

Grupul de Comunicare Strategică a raportat 10.108 de infectări cu virusul SARS-COV2 după efectuarea a 36.963 de teste. În prezent, 1.131 de pacienţi infectaţi cu coronavirus sunt internaţi la Terapie Intensivă. De asemenea, 167 de persoane confirmate cu COVID-19 au murit.

În intervalul 18.11.2020 (10:00) – 19.11.2020 (10:00) au fost raportate 167 de decese (91 bărbați și 76 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vâlcea, Ilfov și Municipiul București.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.447. Dintre acestea, 1.131 sunt internate la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 3.808.279 teste. Dintre acestea, 36.963 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 20.954 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 16.009 la cerere. Pe 18 octombrie, s-a înregistrat un alt record în ceea ce priveşte numărul de cazuri pozitive din ultimele 24 de ore.

Citeşte şi: Recomandarea OMS! Medicii să NU prescrie Remdesivir pacienților infectați cu COVID
 


loading...
Partenerii noștri