BINE faci, FOARTE BINE găseşti: Află cum a fost răsplătită o chelneriţă pentru OMENIA ei

Fapta bună a unei chelneriţe dintr-un restaurant din Statele Unite nu a trecut neobservată de către o vedetă care a ţinut să răsplătească omenia tinerei.

RomaniaTV.net
21 oct. 2013, 08:48
BINE faci, FOARTE BINE găseşti: Află cum a fost răsplătită o chelneriţă pentru OMENIA ei

Vedeta de televiziune americană Ellen DeGeneres a completat un cec în valoare de 10.000 de dolari pentru o tânără chelneriţă de la un local din New Hampshire, căreia i-a oferit în dar şi un televizor, pentru că aceasta a achitat, din banii proprii, nota de plată de 28 de dolari pentru prânzul a doi militari americani, relatează Huffington Post, citat de Agerpres.

Cei doi militari, din Garda Naţională, au intrat într-un restaurant din oraşul Concord (statul New Hampshire), unde lucrează Sarah Hoidahl, pentru a lua masa de prânz. Auzindu-i discutând despre criza bugetară şi salariile care le-au fost îngheţate, tânăra le-a adus un bileţel în loc de nota de plată: „Din cauza crizei, munca oamenilor care ne protejează ţara nu se plăteşte, dar eu îmi primesc în continuare salariul. Prânzul e pe cheltuiala mea!„, a scris Hoidahl pe biletul respectiv, ea achitând în total 27,75 de dolari.

Citeşte şi De ce sar românii peste masa de prânz

Cunoscuta moderatoare de televiziune Ellen DeGeneres – câştigătoare a 11 premii Emmy pentru „The Ellen DeGeneres Show”- a aflat de gestul tinerei de pe pagina de Facebook a Gărzii Naţionale a SUA, unde era postată şi o fotografie a chelneriţei.

Atunci Ellen a decis să răsplătească omenia arătată de tânăra femeie, oferindu-i o sumă de 300 de ori mai mare decât cea plătită de aceasta. A completat cecul în emisiunea sa, în care a invitat-o pe tânără. Aceasta a fost atât de emoţionată încât şi-a acoperit faţa cu mâinile. „Eşti o persoană bună”, a repetat Ellen DeGeneres de mai multe ori.