Biroul Electoral Central a publicat lista candidaturilor rămase definitive la alegerile europarlamentare

Membrii BEC au luat la cunoştinţă, în şedinţa Biroului de miercuri, candidaturile rămase definitive la alegerile europarlamentare din 25 mai, după ce au fost judecate toate contestaţiile depuse la deciziile anterioare ale BEC. De pe listele unor partide au fost scoase o serie de persoane care nu au îndeplinit condiţiile pentru validarea candidaturii

16 apr. 2014, 19:11
Biroul Electoral Central a publicat lista candidaturilor rămase definitive la alegerile europarlamentare

Următoarelor formaţiuni politice le-au fost validate listele cu candidaţi în integralitatea lor: Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC, PNL, UDMR, PDL, PPDD, PMP, PNŢCD, Forţa Civică, Partidul Alternativa Socialistă şi Alianţa Naţională a Agricultorilor.

În schimb, de pe listele altor partide au fost eliminate o serie de persoane: 11 de la PRM, 18 de la Partidul Verde, 4 de la Partidul Ecologist Român, una de la Partidul Noua Republică şi una de la Partidul Dreptăţii Sociale.

Pe buletinele de vot de la alegerile de la 25 mai se vor regăsi şi numele a opt candidaţi independenţi: Pericle Capsali, Paul Purea, Costea Peter, Corina Ungureanu, Tiţian Filip, Mircea Diaconu, Valentin Dăeanu şi Dănuţ Liga.