Biserica din Parcul IOR a fost vandalizată cu graffiti. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei dă vina pe comunitatea LGBT: „Expectorează mesaje groteşti”

Prtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române a anunţat vineri că biserica de lemn din Parcul Ior a fost vandalizată, mai multe mesaje fiind scrise cu spayuri cu vopsea pe pereţii acesteia.

19 mart. 2021, 15:19
Biserica din Parcul IOR a fost vandalizată cu graffiti. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei dă vina pe comunitatea LGBT: „Expectorează mesaje groteşti”

Biserica din Parcul IOR din București a fost vandalizată în noaptea de joi spre vineri, cu mesaje scrise cu vopsea roz la intrarea în locașul de cult. Preotul paroh a sesizat Secția 12 de Poliție, iar oamenii legii au început o anchetă pentru distrugere.

„În această dimineață, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 12 Poliție a fost sesizată de către un preot paroh cu privire la faptul că în această dimineață a găsit pereții, din lemn, ai bisericii desenați cu diverse inscripții.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Cercetările vor fi continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3” a precizat DGPMB într-un comunicat.

Biserica Ortodoxă Română pune la zid comunitatea LGBT şi mişcările BLM şi ANTIFA

Biserica Ortodoxă Română

(BOR), prin purtătorul de cuvânt Vasile Bănescu, susține că incidentul este înca „un exemplu strident dintr-un lung șir de acte violente dictate și întreținute de o hidoasă ideologie”.

„Toleranța clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, lovește din nou. Și face ceea ce știe ea mai bine: vandalizează, murdărește, expectorează mesaje grotești și, în accese de supremă inteligență, își scrie numele pe toate gardurile. Inclusiv pe zidurile bisericilor. Recent, pe pereții frumoasei biserici ortodoxe din lemn situată în Parcul bucureștean IOR.

Doar un exemplu strident dintr-un lung șir de acte violente dictate și întreținute de o hidoasă ideologie (neomarxistă) eminamente anticreștină, aplaudată pe alocuri inclusiv mediatic, care infestează progresiv și progresist mediul universitar și social occidental, dar care, în virtutea mimetismului deja consacrat la noi, își găsește, iată, adepți și în România.

Din fericire nu în România profundă, a majorității oamenilor normali și de bun-simț, ci în aceea, insulară, a unor personaje ce nu sunt obișnuite să țină în mână o carte, ci doar un spray cu vopsea de graffiti. Salvarea lor, ca și a noastră a tuturor, o reprezintă constant educația în spiritul valorilor firescului, ale culturii autentice și, desigur, fertila credință în Dumnezeu” a transmis purtătorul de cuvânt Vasile Bănescu.

Citeşte şi: Monica Tatoiu sare în apărarea medicului Flavia Groşan: „Oamenii nu pot fi tăiaţi cu foarfeca protocoalelor. Big Pharma nu vrea personalizarea tratamentelor, ci să îndoape pacienţii cu medicamente