Monica Tatoiu sare în apărarea medicului Flavia Groşan: „Oamenii nu pot fi tăiaţi cu foarfeca protocoalelor. Big Pharma nu vrea personalizarea tratamentelor, ci să îndoape pacienţii cu medicamente”

Monica Tatoiu sare în apărarea medicului Flavia Groşan, care susţine că a vindecat 1000 de bolnavi COVID administrându-le un tratament propriu, care nu respectă protocoalele medicale. Aceasta urmează să dea explicaţii în faţa Comisiei de Etică şi riscă suspendarea.

19 mart. 2021, 14:03
Monica Tatoiu sare în apărarea medicului Flavia Groşan: „Oamenii nu pot fi tăiaţi cu foarfeca protocoalelor. Big Pharma nu vrea personalizarea tratamentelor, ci să îndoape pacienţii cu medicamente”

Monica Tatoiu sare în apărarea medicului Flavia Groşan. Femeia de afaceri a declarat, la România TV, că nu o cunoaşte personal pe doctoriţa Groşan, dar îi urmăreşte postările pe Facebook de mai bine de un an şi apreciază modul în care aceasta îţi tratează pacienţii.

N-am cunoscut-o personal, dar îi urmăresc postările din februarie-martie anul trecut. S-a comportat impecabil într-un an în care toate organizaţiile locale, naţionale şi mondiale au transmis mesaje conflictuale. N-a făcut decât să creeze o reţetă din ceea ce există autorizat pe piaţa românească şi se găseşte în farmacii„, constată Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu sare în apărarea medicului Flavia Groşan: „Doamna doctor s-a sacrificat”

Femeia de afaceri spune că a învăţat de la tatăl ei, medicul cardiolog Alexandru Radivoiovici, să facă diferenţa între un medic slab pregătit, care nu-şi asumă niciun risc, şi unul foarte bun.

Citeste si Flavia Groşan, replică acidă pentru Beatrice Mahler. „Hai că mă cunoşti. Ştii foarte bine, că nu folosesc Ivermectina”

Vă vorbesc în calitate de fiică a doctorului Radivoiovici din Timişoara, de la care am învăţat să fac diferenţa între medicul care a terminat cu 7 şi aplică nişte protocoale care îl salvează de avocaţi şi medicul care personalizează tratamentul. Oamenii nu pot fi tăiaţi cu foarfeca protocoalelor care îi absolvă pe medici de responsabilitate. Doamna doctor s-a sacrificat şi ca ea sunt sute de oameni în ţara asta, care încă ţin sistemul în viaţă, în condiţiile în care ceea ce vedem la tv ne-a demonstrat că sistemul este în pragul prăpastiei.

Sunt mulţi alţi doctori în lume, dar Big Pharma nu vrea personalizare, ci să ne îndoape cu medicamente şi să-şi crească profiturile„, este de părere Moncia Tatoiu.

Citeste si Dana Budeanu, de partea controversatei doctoriţe Flavia Groşan. „Spitalul a devenit imaginea morgii”

Referitor la faptul că medicul Flavia Groşan a fost reclamată la Comisia de Etică de către un coleg de breaslă, Monica Tatoiu este de părere că sistemul de sănătate este populat de persoane implicate politic.

Mâncătoria din sistemul de sănătate e aceeaşi ca în toate profesiile liberale şi România e în situaţia în care este cu sistemul de sănătate pentru că a fost penetrat de astfel de indivizi care au trecut examenele politic, iar doctorii care îşi fac meseria sunt călcaţi în picioare şi folosiţi doar să menţină sistemul în viaţă„, a adăugat femeia de afaceri.