Bistriţa: Doi tineri suspectaţi că au comis mai multe furturi, arestaţi preventiv

Doi tineri din Caraş-Severin şi Timiş, suspectaţi că sunt autorii mai multor furturi, cu un prejudiciu total de 17.500 de lei, au fost arestaţi preventiv, în Bistriţa-Năsăud, pentru 29 de zile.

RomaniaTV.net
31 ian. 2013, 11:24
Bistriţa: Doi tineri suspectaţi că au comis mai multe furturi, arestaţi preventiv

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud, un tânăr de 24 de ani din comuna Vrani, judeţul Caraş-Severin, şi un altul, de 27 de ani, din localitatea Cărpiniş, judeţul Timiş, au fost identificaţi, miercuri, ca suspecţi în cazul mai multor furturi.

Miercuri, unul dintre suspecţi a fost prins în flagrant de către poliţişti după ce spărsese geamurile din partea dreaptă spate a trei autoturisme Dacia aparţinând unor firme de taxi şi sustrăsese bunuri.

În total, cei doi sunt suspectaţi că au comis 17 infracţiuni.

Astfel, poliţiştii îi suspectează că, în noaptea de 7/8 ianuarie, au intrat în două magazine din Sărata şi Viişoara, de unde au sustras bunuri în valoare de 10.000 de lei, respectiv 1.719 lei.

Tinerii sunt suspectaţi că în noaptea de 15/16 ianuarie au pătruns într-un magazin din Şieu, de unde au sustras bunuri de 291 de lei, şi într-o locuinţă din Ragla de unde au sustras produse alimentare şi băuturi alcoolice în valoare de 700 de lei.

Potrivit sursei citate, cei doi au atacat, în noaptea de 23/24 ianuarie, o femeie din Bistriţa căreia i-au smuls poşeta, iar în noaptea de 26/27 ianuarie, au spart geamul unui taxi parcat în Bistriţa şi au furat o borsetă în care se aflau documente ale autoturismului şi bani, prejudiciul fiind de 1.500 de lei.

În noaptea de 27/28 ianuarie, ei au spart un magazin din comuna Mărişelu, de unde au furat bunuri în valoare de 1.000 de lei.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat este de 17.500 de lei, acesta fiind recuperat în proporţie de 40 la sută.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, apoi au fost prezentaţi Judecătoriei Bistriţa care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile.