Bistriţa-Năsăud: Traficant de droguri, arestat după ce a fost prins cu mai multe arme de foc

Traficantul de droguri a fost arestat după ce a fost prins cu mai multe arme letale. Procurorii DIICOT din Bistriţa-Năsăud au dispus arestarea preventivă a unui bărbat de 31 de ani, sub acuzaţia de trafic de droguri de risc şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

RomaniaTV.net
17 mart. 2012, 09:27
Bistriţa-Năsăud: Traficant de droguri, arestat după ce a fost prins cu mai multe arme de foc

Înculpatul, un bărbat de 31 de ani, comercializa cannabis în zona oraşului Năsăud. Drogurile de risc veneau din Spania şi erau introduse în România cu ajutorul firmelor de curierat. De asemenea, bărbatul a mai deţinut şi o armă de calibru de 16 milimetri pe care a vândut-o unui investigator sub acoperire, contra sumei de 700 de euro.

La data de 15 martie 2012, inculpatul a fost depistat în flagrant delict, având asupra sa alte două arme, pe care intenţiona să le comercializeze contra sumei de 2.600 de euro.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare, procurorii DIICOT au descoperit şi ridicat 63 de cartuşe de diferite calibre, deţinute ilegal.

De asemenea, la solicitarea procurorilor DIICOT, instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a inculpatului.