BIZAR Ce se mai poartă în materie de sicrie: vioară, ou sau chiar vagon de tren VIDEO

Chitară, vagon de tren, container sau chiar ou. Acestea sunt ultimele modele de sicrie expuse la Londra. Deşi majoritatea oamenilor nu îşi plănuiesc până la detaliu ultimele momente ale vieţii, unii britanici au vrut să fie siguri că vor pleca în lumea cealaltă cu stil.

RomaniaTV.net
31 ian. 2012, 07:45
BIZAR Ce se mai poartă în materie de sicrie: vioară, ou sau chiar vagon de tren VIDEO

„O astfel de expoziţie îţi dă de gândit, aşa poate găseşti un sicriu conform dorinţelor. Nu m-am gândit foarte mult la asta. Când eram tânăr îmi plăceau greierii aşa că e posibil să îmi cumpăr un sicriu în formă de greiere sau ceva asemănător. Nu ştiu, încă”, declarat unul dintre vizitatorii expoziţiei.

Orient Express este o experienţă unică. „Mi-a plăcut să călătoresc la bordul lui aşa că şi ultima călătorie mi-ar plăcea să o fac cu Northern Bell sau măcar într-o copie a acestuia”, completează un altul.

Deşi unii dintre vizitatori au găsit expoziţia macabră, alţii au considerat-o doar bizară.

„Este ceva extraordinar, nu cred că am mai văzut aşa ceva. E bizar. E chiar straniu dacă stai să te gândeşti în avans la cum va arăta sicriul tău. E ciudat şi să concepi asemenea sicrie ciudate”, consideră unul dintre vizitatori.

Nu de aceeaşi părere sunt organizatorii, care spun că pregătirea pentru înmormântare trebuie privită ca un aspect normal al vieţii.

Timp de 9 zile, Londra a găzduit una dintre cele mai bizare expoziţii – expoziţia de sicrie.