BIZAR. Un băieţel s-a născut cu o COADĂ de 10 centimetri, iar medicii nu îl pot ajuta FOTO

O femeie din China a adus pe lume un băieţel care are o coadă de zece centimetri. Din păcate, medicii nu îl pot ajuta, considerând că ar fi prea dificil ca excrescenţa să fie îndepărtată chirurgical.

21 iun. 2013, 16:38

Chen, o femei din China, trăieşte drama vieţii ei, după ce doctorii au recunoscut cu nu îl pot ajuta pe Xiao Wei, bebeluşul ei care s-a născut cu o coadă de 10 centimetri, potrivit The Sun.

Citeşte şi Cum arată o coadă de 500.000 de oameni în Japonia VIDEO

Tânăra povesteşte faptul că micuţul de doar şapte luni are o coadă de 10 centimetri care continuă să crească, motiv pentru care medicii nu o pot îndepărta fără să trateze întreaga problemă. Potrivit specialiştilor, copilul suferă de spina bifida, o malformaţie a coloanei vertebrale, cauzată de dezvoltarea incompletă a vertebrelor. Cu toate că pare un caz ieşit din comun, această condiţie afectează un copil din 800.

Am rugat chirurgii să taie coada, dar ne-au spus că nu este atât de simplu„, a povestit mama, care este disperată deoarece nu îşi poate trata copilul.

Citeşte şi POVESTEA s-a schimbat: Cum şi-a pierdut o vulpe COADA FOTO

Malformaţia este foarte dezvoltată şi acum măsoară zece centimetri. Dacă o tăiem, va creşte din nou. Trebuie să reparăm canalele spinale pentru a înceta creşterea„, a povestit unul dintre medicii care veghează asupra stării de sănătate a pacientului.