BIZARUL IMPLANT din ureche la care a recurs un pasionat de MUZICĂ: Vreau să le folosesc şi la GPS

În timp ce mulţi oameni se plâng de faptul că nu pot asculta muzică atunci când sunt la muncă sau la şcoală, un bărbat din America a recurs la o operaţie ciudată. Astfel, el şi-a implantat doi magneţi în urechi, alături de o bobină în jurul gâtului, cu ajutorul căreia poate ascuta muzică de la telefonul mobil. Mai mult, el vrea să le folosească pentru GPS şi pentru a asculta conversaţiile celor din jur, atunci când sunt conectate la un microfon.

01 iul. 2013, 18:14

Rich Lee, un tânăr american pasionat de transformările corporale, a reuşit să îşi impanteze un dispozitiv care îl ajută să asculte muzică fără să folosească căşti. Astfel, după ce şi-a implantat un magnet în fiecare tragus, micul cartilagiul din ureche, şi a construit o bobină în jurul gâtului, bărbatul declară că este în stare să audă sunetele venite de la telefonul mobil pe care a montat un mic amplificator, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi GEST EXTREM. Şi-a implantat magneţi în mână pentru iPod VIDEO

După ce a uimit doctorii prin cererea sa bizară, bărbatul spune că invenţia sa crează un câmp magnetic care face obiectele din ureche să vibreze, lucru care duce la producerea de sunete. Astfel, el poate asculta muzică fără să îi deranjeze pe cei din jur. Cu toate că recunoaşte că sunetul nu are aceeaşi calitate, el este încântat de inedita sa idee, mai ales că implanturile sunt invizibile cu ochiul liber.

Citeşte şi Omul cu cel mai lung păr în urechi. Rămâi uimit când afli câţi cm de păr are într-o ureche FOTO

Aceste modificări nu fac parte din domeniul medicilor. Majoritatea oamenilor pasionaţi de modificări corporale recurg la cunoscători pentru a instala implanturile. Am cerut ajutorul maestrului în modificări corporale Steve Haworth în trecut şi i-am cerut sfatul pentru câteva idei. El a ştiut cel mai bun mod pentru a introduce implanturile, într-o manieră în care există şanse minime de infecţie sau de cicatrici. Procedura a mers perfect şi durerea a fost surprinzător de mică. Ecolocaţia este ceva ce vreau să încep sp practic doarece există şansa să fiu orb în curând. Mi-am pierdut aproape întreaga vedere din ochiul drept„, a declarat tânărul care speră să poată conecta dispozitivul la un GPS, pentru a asculta indicaţiile direct în ureche în cazul în care are nevoie de acest lucru.