Bizarul motiv pentru care MAŞINA unui bărbat se strica tot timpul. Vezi ce a găsit sub CAPOTĂ FOTO

Un mecanic din Marea Britanie a avut parte de surpriza vieţii sale, după ce un client se plângea că maşina lui se strică tot timpul. Astfel, în timp ce repara mai multe cabluri rupte, bărbatul a dat ochii cu un şobolan care se pare că trăia de mai multe luni în motorul autovehicului.

22 iul. 2013, 12:10

Martin Payn, un mecanic în vârstă de 32 de ani, a avut parte de un incident ciudat atunci când a fost rugat să repare un Ford Focus într-un mic orăşel din Marea Britanie, Yeovil. Potrivit Mirror, el a descoperit cauza pentru care maşina se strica tot timpul, dar nu se aştepta să dea chiar de cele care a provocat pagubele.

Citeşte şi Cel mai URÂT COŞMAR al ei a devenit REALITATE. Ce a găsit o FEMEIE în vasul de TOALETĂ VIDEO

La un moment dat, el a văzut un animal care se plimba printre piesele motorului, un şobolan. Cu toate că au încercat peste 45 de minute să scape de rozătoare, aducând chiar şi un motan din vecini, oamenii au reuşit cu greu să îl facă se plece. Într-un final, după ce l-au speriat, acesta a ieşit de sub reciepientul de apă, fiind ulterior prins de coadă şi aruncat din maşină.

Eu reparam firele, când proprietarul maşinii a început să strige că a văzut un şobolan. A fost uşor să repar maşina, dar greu să prindem rozătoarea. Am adus şi un motan, dar nu a fost interesat să ne ajute. După ce am lovit puţin cu un băţ, şobolanul a ieşit din ascunzătoare. Clientul l-a luat de coadă şi i-a dat drumul. Am văzut urme ale pagubelor lăsate de rozătoare în maşină, dar să văd unul faţă în faţă nu s-a mai întâmplat„, a declarat mecanicul care a reparat maşina.

Citeşte şi Un şobolan gigantic, de peste un metru lungime, omorât de un bătrân din Anglia FOTO