Bizar! Ultima FOTOGRAFIE a monstrului din LOCHNESS demonstrează EXISTENŢA lui FOTO

Publicat: Vineri, 07 Noiembrie 2014 19:18 // Actualizat: Vineri, 07 Noiembrie 2014 20:33 // Sursa: romaniatv.net

Un bărbat a reuşit să surprindă o fotografie ciudată pe faimosul lac din Scoţia în care se spune că ar trăi un monstru. Astfel, el i-a fotografiat capul cu ajutorul unei camere cu infraroşu.

Jonathan Bright, un bărbat de origine britanică ce locuieşte în Grecia, a făcut o vizită în Scoţia, pentru a participa la un festival de film, atunci când a surprins mai multe poze ale celebrului lac Loch Ness, unde se află teribila legendă a monstrului acvatic, potrivit Mirror.

Citeşte şi Monstrul din Loch Ness, detectat de sonar: Obiectul neobişnuit din lacul scoţian FOTO

Inedit este faptul că după câteva luni, când s-a uitat la pozele din vacanţă, într-una din ele a descoperit chipul unei creaturi bizare.

"Prima oară când am văzut obiectul, sau să îi spun capul, a fost la câteva luni după ce m-am întors din excursie. Fac astfel de exursii pentru a descoperi diferite fenomene misterioase şi aşa am ajuns şi la locul misteriosului monstru din Loch Ness", a declarat Bright.

Citeşte şi Monstrul din Loch Ness, surprins de sateliţi. Vezi aici IMAGINI INCREDIBILE cu creatura FOTO

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 nov 21:02
...se spune că ar trăi un monstru. Astfel, el i-a fotografiat capul cu ajutorul unei camere cu infraroşu. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
07 nov 19:23
...din Scoţia în care se spune că ar trăi un monstru. Astfel, el i-a fotografiat capul cu ajutorul unei camere cu infraroşu. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net

...
1
EUR
4.8341
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H