BLACK FRIDAY 2014: Unde găseşti REDUCERI de BLACK FRIDAY ROMANIA. LISTA MAGAZINE

BLACK FRIDAY 2014: Anul acesta, Black Friday va începe oficial pentru cei mai importanți retaileri din România în data de 21 noiembrie, deși Altex a furat startul lansând Black Friday pe 13 noiembrie. Dar cum își așteaptă retailerii clienții? Mai multe magazine promit oferte irezistibile, printre retailerii care participă la BLACK FRIDAY ROMÂNIA numărându-se  eMAG, Flanco, Altex, Carrefour, Domo, Mobexpert, Orange şi Vodafone.  

RomaniaTV.net
20 nov. 2014, 10:55
BLACK FRIDAY 2014: Unde găseşti REDUCERI de BLACK FRIDAY ROMANIA. LISTA MAGAZINE

BLACK FRIDAY 2014: Oktal.ro, primul magazin online IT&C lansat în România, va intra și anul acesta cu reduceri semnificative la mii se produse.

“Ne așteptăm ca anul acesta să facem vânzări în ziua de Black Friday de 2 milioane de euro cu 25% mai mult în comparație cu anul trecut mai ales că atitudinea românilor vis a vis de acest eveniment este tot mai pozitivă de la an la an, iar pentru 2014 am pregătit reduceri semnificative ce pot ajunge până la 60%”, a declarat pentru ECONOMICA.NET, Dan Dumitrescu, CEO al Oktal.ro

BLACK FRIDAY 2014: MarketOnline.ro va începe și el Black Friday tot pe 21 noiembrie 2014

 

“Pentru Black Friday 2014 estimăm o creștere de 30% a comenzilor față de cele înregistrate anul trecut. Echipa MarketOnline.ro este pregătită să întâmpine valul de clienți nerăbdători care vor să profite de cele mai mari reduceri ale anului, astfel că și în acest an am optat pentru externalizarea serviciului de logistică pentru a ne asigura că produsele comandate de către clienți vor ajunge în cel mai scurt timp la aceștia”, au declarat reprezentanții MarketOnline.

Potrivit acestora, în data de 21 noiembrie, pe site-ul MarketOnline.ro vor fi afișate reduceri de până la 75%, iar clienții vor vedea prețuri speciale pentru: televizoare, tablete, notebook-uri, electrocasnice mari și mici, componente PC, aparate foto și produse de îngrijire personală.

BLACK FRIDAY 2014: Ce a pregătit evoMAG pentru Black Friday

evoMAG a pregătit pentru ediţia din acest an a Black Friday, care se va desfăşura pe o perioadă de 3 zile începând cu 21 noiembrie, o ofertă de peste 20.000 de produse care vor face obiectul unor reduceri semnificative, de până la 75%. Cele mai mari reduceri vor fi la echipamente electrocasnice şi la produse de îngrijire personală, laptopuri, telefoane mobile, imprimante, tablete, televizoare, echipamente de reţelistică şi componente pentru PC.

Black Friday găseşte evoMAG cu o ofertă mai diversificată, prin urmare cu un stoc mult mai mare de produse în comparaţie cu anii trecuţi şi cu o platformă nouă care oferă o rapiditate mai mare de procesare a comenzilor şi, prin urmare, un timp de livrare mai mic.

“De puţin timp am făcut trecerea la o nouă platformă care ne permite să fim mult mai operativi. Este rezultatul unei munci de doi ani şi jumătate şi a unei investiţii de aproximativ 150.000 de euro. În plus, vom testa anul acesta un nou flux de lucru prin care vom opera comenzile în regim non-stop, astfel încât să putem trimite de mai multe ori pe zi colete către clienţi”, a declarat Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

O altă noutate pe care evoMAG o pune la dispoziţia clienţilor la ediţia din acest an a Black Friday constă în faptul că nu va mai limita cantitatea de produse comandate.

“Estimăm că perioada celor mai mari reduceri din an ne va aduce între 18.000 şi 20.000 de comenzi finalizate, în valoare de aproximativ 2 milioane de euro. Ne aşteptăm în acest an la aproximativ 500.000 de vizitatori pe site-ul evoMAG în cele 3 zile cât va dura promoţia de Black Friday”, a mai spus Mihai Pătraşcu.

BLACK FRIDAY 2014: SensoDays oferă până la 80% reducere

SensoDays.ro va organiza Black Friday în perioada 21-23 noiembrie și va oferi prețuri reduse la o gamă largă de produse pentru Casă, Îngrijire Personală și Electro-IT.

Magazinul online se așteaptă ca în acest an de Black Friday vânzările din categoria Casă să depășească semnificativ vânzările de gadget-uri și IT. În plus, se așteaptă la o triplare a vânzărilor de pe terminalele mobile față de aceeași perioadă a anului trecut mai ales că unele produse din oferta de Black Friday discounturile vor ajunge până la 80%.

“Anul acesta estimăm o ofertă de patru ori mai bogată decât  ce de anul trecut. Foarte multă varietate veți găsi în categoria produselor pentru casa, care au fost foarte apreciate anul trecut, alături de electrocasnicele mari și mici și cosmetice.  Cele mai populare produse au fost bateriile de lavoar și de bucătarie. Ne așteptăm anul acestă la o creștere exponențială, pentru ca vânzările de până acum ne-au demonstrat ca SensoDays este deja recunoscut în piață ca specialist în acest domeniu” declara Milena Nedelcu, Director Marketing SensoDays.

BLACK FRIDAY 2014: eMAG organizează Black Friday cu 450.000 de produse la promoție

eMAG, cel mai mare magazin online din România, va oferi reduceri în valoare de 75 milioane de lei  la cele peste 450.000 de produse incluse în oferta specială de Black Friday, pe 21 noiembrie. 

„Întotdeauna am plecat cu acțiunile noastre de la dorințele clientului, iar Black Friday cumulează aceste dorințe într-o zi specială, ziua cu cele mai multe reduceri din an. Am muncit 6 luni pentru a le aduce clienților noștri reduceri totale de 75 mililoane de lei  dintr-o gamă foarte largă de produse”,  spune Iulian Stanciu, director general eMAG.

Astfel dintre cele 450.000 de produse pe care eMAG le bagă de Black Friday 50.000 sunt smartphone-uri, 15.000 televizoare, 25.000 de laptopuri, 10.000 de aparate foto, 10.000 de jucarii, 10.000 de esspresoare, 5.000 de parfumuri, 12.000 de carți și 50 de autoturisme.

Reducerile la autoturisme se vor situa între 20 și 35%, iar printre mărcile prezente în oferta de Black Friday se vor afla Jaguar și Ford.

eMAG estimează vânzări în valoare totală de 150 de milioane de lei pe parcursul întregii zile de Black Friday. Reducerile ajung până la 75% și vor fi aplicate celei mai diversificate game de produse din istoria retailerului online: IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice și climatizare, produse de îngrijire personală și cosmetice, cărţi, jucării, mobilier, auto, articole pentru casă şi grădină.

 

Black Friday sau Vinerea Neagră a pornit în Statele Unite şi este ziua care urmează Zilei Recunoştinţei, fiind considerată şi startul sezonului de cumpărături pentru Crăciun.

Black Friday a fost asimilată şi de unele magazine online şi offline din România. De Black Friday marile magazine se întrec în a oferi preţuri şi reduceri cât mai avantajoase, astfel încât să atragă clienţi într-un număr cât mai mare şi să aibă, implicit, profituri foarte mari într-un timp scurt.

Citeşte şi BLACK FRIDAY 2014: Cum să te fereşti de „ţepe” 

Pentru reducerile de Black Friday următoarele magazine şi-au anunţat participarea:

BLACK FRIDAY 2014: Flanco aşteaptă vânzări de 110 milioane lei, cu 50% mai mult faţă de 2013

Startul campaniei Black Friday a Flanco va avea loc vineri, 21 noiembrie, la ora 6.00, în toate cele 87 de magazine, care vor avea program prelungit între 21 şi 23 noiembrie. În plus, reduceri importante vor ptuea fi găsite şi pe www.flanco.ro.

Flanco anticipează vânzări de 110 milioane lei (24,8 milioane euro) în perioada campaniei de reduceri Black Week, care se va desfăşura în 21-23 noiembrie, cu 53% mai mult faţă de evenimentul similar din 2013, a declarat directorul general al retailerului electro-IT, Dragoş Sârbu, într-o conferinţă.

BLACK FRIDAY: ALTEX a dat deja startul celor mai mari reduceri ale anului

Altex a început campania de reduceri încă din data de 13 noiembrie, cu o săptămână înainte de toţi competitorii din piaţa electro-IT.

Black Friday 2014. eMAG anunţă REDUCERI COLOSALE pentru 450.000 de produse

În evenimentul de shopping al anului, reducerile vor fi aplicate la 450.000 de produse: IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice și climatizare, produse de îngrijire personală și cosmetice, cărţi, jucării, produse pentru casă şi grădină, auto, articole sportive. Magazinul online estimează reduceri de până la 75%. 

Pentru campania Black Friday din acest an, eMAG estimează vânzări totale de 150 de milioane de lei, urmând ca retailerul să vândă şi 50 de autoturisme.

BLACK FRIDAY 2014. Marketonline.ro pregăteşte reduceri de 75%

Magazinul online MarketOnline.ro a anunţat că pregăteşte reduceri de până la 75% pentru evenimentul Black Friday 2014.

Categoriile de produse la care se vor aplica reduceri sunt: televizoare, tablete, laptopuri, electrocasnice mari şi mici, componente PC, aparate foto şi produse de îngrijire personală.

BLACK FRIDAY 2014: Reduceri de până la 50% la mobila Mobexpert

Mobexpert oferă şi anul acesta reduceri substanţiale în cadrul campaniei Black Friday, în perioada 21-23 noiembrie hipermagazinele grupului aşteptându-şi clienţii cu reduceri de până la 50% pentru sute de produse, mobilier şi decoraţiuni. 

Produsele cu preţuri reduse vor fi postate pe site-ul www.mobexpert.ro şi pe pagina de Facebook Mobexpert începând cu 17 noiembrie, fiecare magazin pregătind clienţilor şi alte oferte tentante.

BLACK FRIDAY 2014. Vezi lista magazinelor participante la BLACK FRIDAY ROMANIA

F64
aparatură foto, accessorii şi câteva alte tipuri de eletronice, exclusiv online

Evomag
cu gamă completă de produse electronice, disponibile exclusiv online

Marketonline
diverse electronice, disponibile online

Azerty
diverse electronice, disponibile online

MediaDot
produse IT&C, componente PC

Conrad
produse electronice şi electrocasnice

Magazine de îmbrăcăminte

My Closet
reducere 30% la orice produs, inclusiv cele deja reduse

TinaR
Modă, încălţăminte şi accesorii pentru domnişoare şi doamne

Originals
Îmbrăcăminte sport pentru întreaga familie – firme renumite

StarShinerS
haine de damă şi accesorii (Black Friday pe 29 noiembrie)

dEpurtat
Black Friday până pe 1 Decembrie

Zorile Store
reduceri la branduri celebre – Lacoste, Pume, Le Coq Sportif, etc

Miniprix
haine şi pantofi (de damă, bărbaţi, copii)

Fashion Days
oferte branduri renumite

deClub.ro
ţinute de club, rochiţe, genţi şi accesorii

Boutique Mall
încălţăminte şi haine pentru toţi membrii familiei

KurtMann
îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru bărbaţi, femei şi copii

Jadu
Genti si portofele de dama

Military Shop
echipament de tip militar, vânătoare, outdoor, pescuit, etc

Ama Fashion

Matar
încălţăminte şi accesorii

  • Încălţăminte, pantofi şi accessorii

Originals
încălţăminte pentru întreaga familie – produse originale, firme renumite

Otter
incălţăminte de calitate pentru toată familia, gamă variată

Fshoes
încălţăminte pentru toată familia – reduceri variate

Ecco Shoes
Black Friday 29 Noiembrie – 1 Decembrie
incălţăminte ECCO, gamă variată

Zorile Store
încălţăminte de calitate – firme celebre (Puma, Lacosta, VANS, Le Coq Sportif, etc)

Shoes.ro
Gamă variată de pantofi de damă, cizme, botine, etc

  • Ceasuri, genţi, parfumuri şi accesorii

Dasha
genţi, încălţăminte şi accesorii de damă

ChicBags
genţi şi accesorii pentru femei

Jadu.ro
genţi şi portofele de damă

TopWatch
ceasuri de mana originale

WatchShop
ceasuri şi accesorii

TopCeas
ceasuri şi accesorii

  • Magazine de cărţi

Elefant
Cărţi de orice tip, jucării şi modă – reduceri diverse, transport gratuit

Nemira
Librărie Online cu Preţuri bune şi Reduceri substanţiale

Libris
Librărie Online

Okian
Librărie Online

Curtea Veche
Librărie Online

  • Jucării şi articole pentru copii

Noriel
jucării pentru copii de toate vârstele

Educlass

pana la 70% reduceri la jucarii educative

Nichiduţă
jucării şi accesorii

Strollers
cărucioare pentru copii, scaune pentru maşină, jucării şi multe altele

Bebe Bliss
cărucioare, scaune, masuţe şi accesorii copii

3 Pitici
jucării, cărucioare şi accesorii

  • Articole pentru casă, decoraţiuni, accessorii

Vivre
articole pentru casă, design, veselă, cosmetice – branduri celebre

HappyMax
produse pentru casă, baie şi gradină

SomProduct
saltele, mobilier, articole pentru casă

  • Cadouri

E-Cadou

USBMania

FunGift

Cadouri De Top
Black Friday pe 29 Noiembrie

  • Produse cosmetice şi bijuterii

Divisima – de Bianca Dragusanu
Poti prinde reducerile de pe 29 Nov de BlackFriday
Extensii de păr, peruci şi diverse accesorii

Cheri Bijou
Magazin online de Bijuterii, Gablonturi si Accesorii
Cu preturi Reduse cu pana la 60% de Black Friday!

Silverzone
a doua sansa de Black Friday pe 29 nov
Bijuterii din argint si aur, diverse reduceri

Bijuterii Inox
Bijuterii din inox şi otel, unisex şi de damă, preţuri bune

MyLash – GeneFalse.ro
Gene false, extensii şi diverse accesorii

O serie de alte magazine online vin cu reduceri de Black Friday:

  • , magazinul cu cea mai variată ofertă pentru Baie şi Bucătarie din spatiul virtual, va organiza Black Friday în perioada 21-23 noiembrie şi promite preturi excelente la o gamă largă de produse de calitate pentru Casa, Îngrijire Personală şi Electro-IT.

  • Zega – modă pentru întreaga familie

  • LaFemme – magazin online de haine da damă (si ei participa in valul doi de Black Friday)

  • Store Fashion – haine online de damă – preţuri mici (al doilea Black Friday în ultima zi din Noiembrie)