Black Friday 2015. Te pregăteşti de cumpărături? Vezi ghidul pentru vânătorii de reduceri

Black Friday 2015 la eMAG. Lista de cumpărături întocmită de către români cu ocazia evenimentului Black Friday 2015 va conține, în medie, două-trei produse, cele mai multe din categoria televizoarelor, electrocasnicelor mici și telefoanelor mobile, arată un studiu de piață. Cu ajutorul noii sale aplicații, lanțul de magaine eMAG dorește să faciliteze procesul de cumpărare a produselor pe durata acestui sezon de reduceri.

RomaniaTV.net
19 nov. 2015, 09:17
Black Friday 2015. Te pregăteşti de cumpărături? Vezi ghidul pentru vânătorii de reduceri

Black Friday 2015 la eMAG vine cu ghid de cumpărături pe înțelesul tuturor bazat pe sistemul de cumpărături online. 

Folosindu-se de faptul că majoritatea clienților săi sunt utilizatori regulați de Internet, Black Friday 2015 la eMAG va veni însoțit de o aplicație cu ajutorul căreia cumpărătorii vor putea achiziționa ușor și rapid produsele preferate.

Tot ce trebuie să faci e să descarci aplcația eMAG pentru smartphone-ul tău Apple sau Android, să-ți faci cont, iar apoi să comanzi ceea ce-ți dorești. Comenzile tale vor fi livrate la adresa dorită între 21 și 29 noiembrie.

Avantajul unei asemenea aplicații este că în acest fel, clienții nu vor mai trebui să-și caute produsele preferate doar prin pagina oficială a lanțului de magazine. Aplicația va merge perfect de fiecare dată, astfel încât să poți cumpăra ce vrei cât mai eficient cu ocazia Black Friday 2015 la eMAG.

Citeşte şi BLACK FRIDAY 2015. Flanco vrea vânzări de 130 milioane lei de vinerea neagră. La cât deschide magazinele

În caz că te vor mai interesa și alte oferte din partea magazinului, aplicația ți le va afișa și pe acestea astfel încât să nu pierzi nici un sezon de reduceri. De asemenea Black Friday 2015 la eMAG va veni cu aceeași gamă variată de produse ce includ electrocasnice, produse de sport și grădinărit, până la mobilă și parfumerie.

Din păcate aplicația nu vine și cu versiunea pentru Windows Phone, făcându-i pe o bună bucată din utilizatorii de telefonie mobilă din România să se simtă excluși.

Așadar, Black Friday 2015 la eMAG vine cu multe noi facilități ce lipseau anii trecuți, ușurând în acest fel sistemul e achiziții online în timpul acestu sezon de reduceri. Cu ajutorul acestei aplicații Black Friday 2015 la eMAG va decurge fără înghesuieli la casa de marcat, busculade în magazine, și nervi încinși.

Vezi şi: BLACK FRIDAY 2015. Oferte de vinerea neagră pentru toate segmentele de clienţi. Ieftiniri, de la căşti la maşini