BLACK FRIDAY 2016: Unde găseşti cele mai bune oferte de VINEREA NEAGRĂ. LISTA MAGAZINE BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY 2016. În acest an Black Friday va fi organizat pe 18 noiembrie, iar necesitatea elaborării unui ghid de bune practici a venit ca urmare a experienţei din ultimii 5 ani şi a desfăşurării de resurse pe care evenimentul o presupune, arată un comunicat al Asociaţiei Române a Magazinelor Online (ARMO).

RomaniaTV.net
05 nov. 2016, 14:37
BLACK FRIDAY 2016: Unde găseşti cele mai bune oferte de VINEREA NEAGRĂ. LISTA MAGAZINE BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY 2016. Magazinele enumerate mai jos oferă reduceri semnificative la diverse produse. Sfatul nostru e să vă uitaţi pe toate, pentru a putea alege cele mai bune preţuri. Mai jos în pagină găsiţi şi lista amplă a magazinelor participante la Black Friday 2016, sortate în funcţie de tipul produselor oferite (IT&C şi electronice, fashion, cadouri, cărţi etc).

Black Friday 2016 va avea loc în România în ziua de 18 Noiembrie 2016 (şi weekendul ce urmează acestei Vineri), însă unele magazine vor alege să ofere reduceri şi în perioada 25-27 Noiembrie, iar altele vor oferi diverse promoţii în intervalul 18-27.

Mai jos veţi găsi o listă amplă a magazinelor ce au anunţat că pregătesc oferte speciale pentru ziua de Black Friday, cu detalii legate de data în care vor fi disponibile reducerile şi tipurile de produse pe care le puteţi găsi în fiecare magazin în parte.

Tipuri de magazine participante

Le găsiţi pe toate, pe larg, mai jos.

Vă recomandăm să salvaţi această pagină şi să ne vizitaţi zilnic în perioada 15 Noiembrie – 1 Decembrie pentru a vedea ultimele noutăţi şi reduceri anunţate. Noi lucrăm continuu la îmbunătăţirea listei de magazine, pentru ca voi sa puteţi achiziţiona ceea ce vă doriţi la cele mai bune preţuri.

Lista magazinelor Black Friday Romania în 2016

Lista e lungă, vă sugerăm să luaţi magazinele la rând şi să aruncaţi un ochi prin fiecare, în funcţie de ceea ce vă interesează să achiziţionaţi.

Vom face şi noi o selecţie manuală a ofertelor care ne fac cu ochiul şi le vom publica aici, aşadar staţi cu ochii în patru pe această secţiune a site-ului.

Magazine de fashion (modă, haine, accesorii)

Fashion Days
diverse oferte la branduri renumite
Elefant
imbracaminte, incaltaminte, accesorii fashion
Miniprix
haine si pantofi (de dama, barbati, copii)
Answear
haine de dama, pentru barbati si copii
Zorile Store
reduceri la branduri celebre – Lacoste, Puma, Le Coq Sportif, etc
My Closet
reducere 30% la orice produs, inclusiv cele deja reduse
KurtMann
îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru bărbaţi, femei şi copii
StarShinerS
haine de damă şi accesorii
Originals
Îmbrăcăminte sport pentru întreaga familie – firme renumite
Zoot
Fashion online și offline
Boutique Mall
încaltaminte si haine pentru toti membrii familiei
Astratex
lenjerie intimă pentru femei și bărbați
Zonia
rochii de seară elegante
Karine
îmbrăcăminte, poșete și lenjerie

Produse cosmetice, bijuterii şi accesorii

Avon – produse cosmetice şi oferte 
Produse cosmetice diverse cu preţuri reduse
Cupio.ro
Gene false, comsetice şi diverse accesorii
Divisima
Extensii de păr, peruci şi diverse accesorii

Magazinele cu produse IT, gadgeturi si multimedia

CEL
magazin IT&C cu traditie din 2004
TeamDeals
gadgeturi şi accesorii pentru produse electronice
Elefant
tablete iPad, laptopuri, telefoane şi alte tipuri de electronice
Evomag
gamă completă de produse electronice, disponibile exclusiv online
ITGalaxy
Laptopuri, telefoane, televizoare
Marketonline
diverse electronice, disponibile online
Clickshop
diverse produse electronice, disponibile online

Jucării şi articole pentru copii

Elefant
jucării educative, LEGO, electronice, etc – pentru copii de toate vârstele
BeKid
articole pentru copii și bebeluși
Noriel
jucării pentru copii de toate vârstele
Nichiduţă
jucării şi accesorii
Educlass
pana la 70% reduceri la jucarii educative

Încălţăminte, pantofi şi accessorii

Ecco Shoes
incălţăminte ECCO, gamă variată
Zorile Store
70% reducere la încălţăminte de calitate – firme celebre (Puma, Lacoste, Le Coq Sportif, etc)
dEpurtat
cizme, ghete, botine şi alte tipuri de încălţăminte
Kalapod.ro
încălţăminte pentru toată familia – reduceri 25-70%
Originals
încălţăminte sport pentru întreaga familie – produse originale, firme renumite
Modlet
încălțăminte la prețuri accesibile

Ceasuri, genţi, parfumuri şi accesorii

Elefant
tablete iPad, laptopuri, telefoane şi alte tipuri de electronice
Sevensins
lenjerie intimă, custome sexy, haine, bijuterii
WatchShop
ceasuri şi accesorii
Matar
încălţăminte şi accesorii

Magazine de cărţi

Elefant
Cărţi de orice tip – reduceri diverse, transport gratuit
Libris
Librărie Online
Carturesti
Librărie Online, Ceai, Muzică şi Filme bune
Nemira
Librărie Online cu Preţuri bune şi Reduceri substanţiale
Okian
Librărie Online

Articole pentru casă, decoraţiuni, accessorii

Elefant
mobilier, saltele, decoraţiuni pentru casă
SomProduct
saltele, mobilier, articole pentru casa
ScauneOnline
scaune de birou ergonomice

Bilete de avion, vacanţe şi cazare

Vola
bilete de avion, city break-uri, vacanţe şi cazare

Daca nu vă place să ‘vânaţi’ oferte prin magazinele ce vor participa la Black Friday, nu va faceti griji, noi ne vom stradui sa publicam majoritatea listelor de reduceri si ofertele speciale ale magazinelor enumerate mai sus, precum si cataloagele puse la dispozitie de catre alte magazine, nementionate in aceasta pagina.

Mai multe informaţii găsiţi pe Prima pagină a site-ului.

Black Friday a fost organizat pentru prima oară în România în 2011, iar 2015 a fost anul în care vânzările online le-au depăşit, pentru prima dată, pe cele tradiţionale. Ghidul cuprinde recomandări privind elementele legate de procesul de cumpărare: catalogul de produse la promoţie, stocurile, preţul, infrastructura, vânzarea, livrarea, plata şi procesul post vânzare. El poate fi accesat de orice magazin şi client AICI

Printrem magazinele membre ARMO care au anunţat deja Black Friday se numără BestKids, DepozituldeCosmetice, eMAG, evoMAG, F64, Fashion Days, FashionUP, Il Passo, ITGalaxy, PC Garage, Shopila, SevenSins, Vivre, WatchShop. „Credem că acest ghid era necesar, în contextul unei creşteri semnificative a vânzărilor de Black Friday şi, implicit, a presiunii puse pe departamentele de logistică. Suntem siguri că acest ghid îşi va dovedi utilitatea atât în acest an, cât şi în organizarea evenimentelor viitoare”, a declarat Florinel Chiş, directorul executiv al Asociaţiei Române a Magazinelor Online.

Potrivit estimărilor ARMO, vânzările online locale vor creşte în acest an cu 45%, depăşind pragul de 2 miliarde de euro.

„Vom avea peste 1.000 de oferte speciale pentru acest eveniment, cu preţuri începând de la 1 leu. Clienţii vor putea achiziţiona maxim o bucată din fiecare produs per comanda, însă stocurile vor fi suficiente pentru cei mai agili dintre aceştia. Vom livra produsele în maxim 7 zile lucrătoare. Ne aşteptăm la o creştere cu 40-50% a numărului de comenzi faţă de anul trecut. Promotiile vor continua şi în weekend”, a declarat George Şerban, General Manager BestKids.

“Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depăşit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu faţă de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta,” a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

“Black Friday are loc anul acesta la evoMAG în intervalul 18 – 20 noiembrie. Cele mai importante reduceri din an vin la pachet cu cea mai mică perioadă de livrare. Astfel, 50% dintre comenzile plasate de Black Friday pe evoMAG vor fi livrate în 48 de ore, urmând ca restul produselor să ajungă la clienţi în cel mult 4 zile”, a declarat Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

„Vom avea peste 50.000 de produse, toate la preţuri reduse, din care clienţii îşi pot crea cele mai ingenioase combinaţii. Stocurile pregătite împreună cu furnizorii sunt foarte mari, vom avea peste jumătate de milion de produse pentru femei, bărbaţi şi copii. De asemenea, vom lansa, în premieră, şi o primă colecţie care va cuprinde câteva mii de produse pentru casă, aşadar Black Friday va fi anul acesta un eveniment de shopping care nu trebuie ratat”, a declarat Alin Stanciu, CEO, FashionUp.

Ziua de Black Friday în România sau Vinerea Neagră este considerată ca fiind începutul perioadei de cumpărături asociată sărbătorilor de iarnă. Pentru comercianţi, aceasta este una dintre cele mai profitabile zile din an, deoarece acum se fac cele mai multe cumpărături.

Termenul „Black Friday” a apărut în anii ’60, desemnând ziua de debut a cumpărăturilor pentru celebrarea sărbătorilor de iarnă. În SUA, Black Friday este celebrat la sfârşitul lunii noiembrie, când multe companii oferă zile libere angajaţilor lor.

În ultima perioadă, Black Friday se desfăşoară, din ce în ce mai des, în domeniul virtual. Cei care doresc să profite de reduceri, îşi comandă cele necesare pe internet, pentru a nu mai fi nevoiţi să aştepte în faţa magazinelor. Pentru a răspunde nevoilor clienţilor, marile magazine îşi organizează activitatea pe site-uri şi reţele de socializare online.