Black Friday 2021 eMag. S-a anunțat când are loc cel mai aşteptat eveniment de shopping

Black Friday 2021, cel mai așteptat eveniment de shopping al anului, are loc în data de 12 noiembrie la eMAG.

13 oct. 2021, 11:59
Black Friday 2021 eMag. S-a anunțat când are loc cel mai aşteptat eveniment de shopping

Black Friday 2021 eMag. Anul acesta, clienții vor avea parte, mai mult decât oricând, de categorii noi de produse în ofertă și de livrare flexibilă, la orice oră din zi și din noapte, în rețeaua easybox, care s-a dezvoltat accelerat în ultimii doi ani, de la 200 de unități în octombrie 2019 la 2.000 în octombrie 2021.

Mulți oamenii nici nu vor să audă de Vinerea Neagră, supărați fiind că prețurile cresc în lunile dinaintea evenimentului. La polul opus sunt cei care nu se mai pot opri din cumpărat și își iau tot ce prind, încântați de existența unei reduceri.

Noi reguli de Black Friday. Ce nu vor mai avea voie comercianţii, riscă amenzi uriaşe
Încă de la prima ediție, Black Friday eMag a atras clienți noi care comandă online pentru prima oară datorită prețurilor bune și gamei variate de produse accesibile de oriunde. Numărul clienților care își fac cumpărăturile online a crescut semnificativ și va antrena în continuare trecerea în online, dar și diversificarea categoriilor de cumpărături.

Când a fost Black Friday în ultimii 5 ani
2020: 18 noiembrie
2019: 15 noiembrie
2018: 16 noiembrie
2017: 17 noiembrie

De asemenea, Black Friday 2021 eMag este un moment în care se văd bine tendințele anului în ecommerce. Anul acesta, așteptările vizează creșterea plăților cu cardul, diversificarea coșului de cumpărături cu produse din mai multe categorii și creșterea comenzilor.

Anul trecut, nouă din zece români știau ce este Black Friday, iar mai mult de 54% dintre aceștia își propuseseră să cumpere cel puțin un produs la ofertă, potrivit Kantar România.

BLACK FRIDAY. Sfaturile ANPC pentru a beneficia de reduceri. Reguli pentru shopping online

În ziua de Black Friday 2020, s-au înregistrat 12,4 milioane de vizite pe eMAG. Comanda ridicată în cel mai scurt timp s-a înregistrat la easybox, la doar 7 minute de la încărcare, chiar în ziua de Black Friday.

În primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse, iar comanda cu cele mai multe produse a fost plătită online cu cardul și a conținut 97 de produse distincte din categorii precum băcănie, băuturi și produse pentru îngrijirea locuinței.

Principalele categorii de produse cumpărate de către români, în ordinea vânzărilor, au fost: IT&C, Home & Deco (inclusiv decoraţiuni de Crăciun), Fashion, Parfumuri & Beauty, Cărti şi jocuri, Jucării.


loading...