Black Friday 2021. Unicredit, oferte incredibile pentru clienţi! Aveţi doar o zi la dispoziţie să vă bucuraţi de ele

Pentru al doilea an consecutiv, Unicredit le pune la dispoziţie clienţilor săi oferte speciale de neignorat.

10 nov. 2021, 18:14
Black Friday 2021. Unicredit, oferte incredibile pentru clienţi! Aveţi doar o zi la dispoziţie să vă bucuraţi de ele

Black Friday 2021.

Ofertele Unicredit pot fi accesate exclusiv online AICI, între orele 09:00 – 17:00, în limita numărului de oferte disponibil, au transmis reprezentanţii băncii. Mai exact, pe 12 noiembrie, clienţii noi persoane fizice îşi pot deschide la UniCredit Bank conturi curente în lei, euro sau dolari SUA cu zero costuri pentru întreaga perioadă a contractului sau pot accesa de la UniCredit Consumer Financing credite pentru realizări personale cu dobânzi care pornesc de la 0% şi până la 5,99% şi oferte speciale pentru cardurile de credit.

Clienţii noi IMM pot avea parte de pachete GeniusIMM, cu zero comisioane de administrare a pachetului, a extraopţiunilor şi conturilor adiţionale ataşate timp de un an de la data contractării. Campania e valabilă doar pe data de 12 noiembrie pe site-ul unicredit.ro/blackfriday.

‘Vineri, 12 noiembrie 2021, este o zi cu multe oferte cu zero costuri de la UniCredit, pentru că sărbătorim împreună cu clienţii noştri, pentru al treilea an consecutiv, Black Friday. Păstrăm tradiţia şi oferim conturi curente cu zero costuri pe viaţă pentru clienţii noi persoane fizice, ca în fiecare an de până acum, la care am adăugat şi alte oferte speciale de la UniCredit Consumer Financing: credite de nevoi personale pornind de la 0% dobândă şi puncte cadou pentru cardurile de credit. Nu am uitat nici de clienţii IMM, pentru care am pregătit o ofertă cu totul specială, Pachete GeniusIMM cu toate extraopţiunile incluse cu zero costuri pentru un an’, a declarat Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Retail UniCredit Bank România.

Campania ‘Black Friday 2021 – Contul cu zero costuri pe viaţă’

Campania ‘Black Friday 2021 – Contul cu zero costuri pe viaţă’ oferită de UniCredit Bank va fi disponibilă pentru 3.000 de clienţi noi care au posibilitatea să îşi deschidă un cont curent în lei, euro sau dolari SUA cu un card de debit ataşat. Ei vor beneficia de comision zero pe toată perioada contractului, pentru toate tipurile de operaţiuni incluse în ofertă.

Mai mult, clienţii cpot aplica până pe 12 noiembrie pentru un Credit de Realizări Personale. Primele 50 de înscrieri online cu dobândă 0%, primele 50 de înscrieri online cu dobândă 1,99%, primele 150 de înscrieri online cu dobândă 3,99% şi primele 250 de înscrieri online cu dobândă 5,99%. Ofertele de dobândă presupun deţinerea sau deschiderea unui cont curent la UniCredit Bank şi ataşarea unei asigurări de viaţă, în condiţiile campaniei.

Primele 500 de persoane fizice care aplică pe site pentru unul din cardurile de credit vor primi 250 de puncte Unicredit cadou pe cardurile de credit, în cazul acordării produsului financiar. Astfel, primii 300 de aplicanţi pentru UniCreditCard Premium şi primii 200 aplicanţi pentru UniCreditCard Principal primesc 250 de puncte UniCredit (1 punct = 1 leu) pe card, în maxim 30 de zile calendaristice de la acordarea cardului de credit.

Citeşte şi Black Friday 2021. Produsele-vedetă puse la bătaie de eMAG în acest an. Televizor Samsung Smart Ultra 4 K, la doar 1300 de lei!

Citeşte şi Black Friday 2021 la Fashion Days. Peste 25.000 de comenzi în prima oră, site-ul a cazut de mai multe ori