Black Friday 2022. Lista magazinelor care au anunțat reduceri fabuloase

Black Friday 2022. Ziua cu cele mai mari reduceri din an anunță oferte senzaționale la cât mai multe branduri străine și românești de renume, care oferă discount-uri și promoții la produse de până la 50%.

10 nov. 2022, 16:46
Black Friday 2022. Lista magazinelor care au anunțat reduceri fabuloase

Black Friday este ocazia perfectă pentru a economisi bani. Cel mai așteptat eveniment de reduceri din an vine cu reduceri substanțiale pentru românii pasionați de shopping, care sunt așteptați la mall, dar și în supermarketuri și hypermarketuri pentru a profita de oferte de până la 50% la o gamă variată de produse.

Lista magazinelor care au anunțat reduceri fabuloase este numeroasă. Cele mai renumite branduri de haine, încălțăminte, accesorii, parfumuri, cosmetice , dar și produse pentru casă și decorațiuni au anunțat reduceri extrem de atractive.

De asemenea și marile lanțuri de magazine au anunțat reduceri la o varietate de produse de Black Friday 2022.

Citiți și : eMAG Black Friday 2022. Lista celor mai căutate produse. Secretul pentru a prinde promoţiile eMAG

Reduceri de Black Friday la haine

Reduceri la Lee Cooper

Lee Cooper este un brand de jeans şi îmbrăcăminte casual, de calitatea superioară și cu un stil inovator. De Black Friday 2022, Lee Cooper a anunțat reduceri de până la 50% la mai multe articole vestimentare și tipuri de încălțăminte.

Reduceri la Kenvelo

Magazinul Kenvelo oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii atât pentru femei și bărbaţi, cât şi pentru copii. Articolele de la Kenvelo sunt foarte versatile și se potrivesc oricărui stil. Dacă nu ți-ai reînnoit garderoba, atunci profită de reducerile de până la 50% la o gamă largă de produse pentru a-ți achiziționa tot ce dorești.

Reduceri la Timeout

Colecţiile Timeout se adresează celor care vor să fie mereu în tendințe și pun foarte mult preț pe calitatea produselor. De Black Friday 2022, Timeout a pregătit reduceri de până la 50%, atât la articole vestimentare, cât și la încălțăminte.

Reduceri de Black Friday la acceosorii

O geantă nouă este binevenită oricând, iar o pereche în plus de cercei nu strică niciodată. De Black Friday 2022, doamnele se pot răsfața cu noi accesori la prețuri reduse.

Reduceri la Meli Melo

Meli Melo oferă accesorii care definesc stilul oricărei femei și oferă un plus de eleganță și rafinament oricărei ținute. Astfel, de Black Friday 2022, doamnele sunt așteptate la Meli Melo pentru a-și achiziționa accesoriile preferate la prețuri mai mici cu până la 50%.

Reduceri la obiecte decorative

Obiectele decorative completează stilul unui case. Fie că vorbim de o vază sau un tablou abstract, în oferta de Black Friday 2022 se găsesc reduceri la o varietate mare de produse.

Reduceri la Meli Melo Deco

Unul dintre cele mai îndrăgite magazine home&deco a anunțat reduceri de până la 50% la o gamă largă de produse. Fie că ai o locuință decorată în stil clasic sau modern, Black Friday este perioda ideală pentru a cumpăra articole decorative la prețuri reduse.

Reduceri de Black Friday la încălțăminte

Black Friday este momentul perfect pentru a cumpăra articole de încălțăminte pentru sezonul de iarnă sau de vară.

Reduceri la Humanic

Brandul Humanic își încântă clienții prin colecțiile de încălțăminte potrivite pentru stilul fiecăruia. De Black Friday 2022, brandul își suprinde publicul cu reduceri de până la 50%, la o gamă largă de modele de încălțăminte clasice și elegante.

Reduceri la Various Brands

Various Brands este unul dintre cele mai îndrăgite magazine de profil sportiv. De aici se pot cumpăra pantofi sport de la branduri consacrate, printre care: Nike, Adidas, Puma, Converse și multe altele. De Black Friday 2022, magaiznul a pregătit reduceri de 50%.

Citiți și: Black Friday 2022. Suma colosală pe care o cheltuie românii la reducerile de Black Friday. Care sunt cele mai ieftine produse

Reduceri de Black Friday la cosmetice și produse de îngrjire

Black Friday este momentul oportun pentru ca doamnele să-și achiziționeze cosmetice și produse de îngrijire de calitate de la branduri de renume.

Reduceri la Yves Rocher

Yves Roche este unul dintre magazinele de cosmetice care au anunțat reduceri de 40% la o gamă largă de produse pentru îngrijire. Reducerile se vor aplica atât în magazinele fizice, cât și în magazinele online, pe yves-rocher.ro

Reduceri de Black Friday în marile lanțuri de magazine

De Black Friday 2022, mai multe lanțuri de magazine își așteaptă clienții cu reduceri la o gamă variată de produse. Printre marile lanțuri de magazine care au anunțat reduceri de Black Friday 2022 menționăm: Auchan, Carrefour și Lidl.

Reduceri la Auchan de Black Friday 2022

La Auchan, în oferta de Black Friday 2022 se găsesc produse reduse cu până la 40%.

► Telefoane și accesori;

► Laptopuri;

► Electrocasnice mici;

►Elctrocasnice mari;

► Decorațiuni de Crăciun;

► Jucării și timp liber;

►Cosmetice și produse pentru îngrijire;

Reduceri de Black Friday la Carrefour
De Black Friday 2022, Carrefour a redus prețurile cu până la 50% la o gamă variată de produse.

► Electrocasnice mici;

► Electrocasnice mari;

► Electronice, telefoane și calculatoare;

► Articole de îmbrăcăminte;

► Produse pentru îngrijire;

► Produse pentru casă și curățenie;

► Distracție și timp liber;

► Tehnice și auto;

Reduceri de Black Friday la Lidl

Lidl este un alt lanț de magazine care au pregătit reduceri de până la 40%. În oferta de Black Friday 2022 se află următoarele categorii de produse:

► Electrocasnice;

► Produse pentru îngijire;

► Produse pentru curățenie;

► Produse pentru casă și grădină;

De la prima ediție, care a avut loc în anul 2011, și până în prezent, Black Friday a devenit cel mai cunoscut eveniment de reduceri la nivel național.

Sărbătoarea reducerilor a fost împrumutată de la americani și reprezintă pentru români ocazia ideală pentru a cumpăra produse care se aflau pe lista de așteptare din cauza prețurilor ridicate sau a bugetului limitat de cumpărături.