Black Friday 2022. Mare grijă la aceste produse! Sunt foarte riscante, vă pot pune viața în pericol

Black Friday a început deja în cazul multor magazine și, mai ales în această perioadă, trebuie să fim atenți la produsele pe care le achiziționăm.

11 nov. 2022, 19:45
Black Friday 2022. Mare grijă la aceste produse! Sunt foarte riscante, vă pot pune viața în pericol

Black Friday 2022. În acest context, InfoCons vine în sprijinul consumatorilor cu alertele rapide pentru produsele nelimentare la nivelul Uniunii Europene.

Black Friday 2022. Pentru a fi la curent cu toate alertele emise de Uniunea Europeană, InfoCons pune la dispoziția consumatorilor Aplicația Gratuită InfoCons.

Black Friday 2022. Prin descărcarea aplicației de pe App Store, Google Play sau App Gallery, consumatorii au acces direct și transparent la alertele pentru produsele nealimentare, actualizate zilnic și însoțite de detalii precum:

  • denumire produs;
  • țara vizată;
  • gradul de risc;
  • orginea produsului;
  • data la care intră alerta în vigoare;
  • imaginea cu produsul ce face obiectul alertei;

Produsele ce fac obiectul alertelor rapide prezintă riscuri de ștrangulare, răni, sufocare, electrocutare, apariția anumitor boli sau alergii etc. Iată care sunt cele mai recente alerte:

Citește și S-a dat startul la Black Friday! Pe lângă electrocasnice şi îmbrăcăminte, românii au parte de oferte de nerefuzat la prezervative

Citește și Black Friday 2022. Mare atenție! Cum să vă feriți de ofertele false de pe internet. Recomandările Poliției Române