BLACK FRIDAY ALTEX: Cel mai mare retailer electro-IT a început antrenamentele pentru reduceri

BLACK FRIDAY ALTEX: Cel mai mare retailer electro - IT din România, Altex România, începe pregătirile pentru Black Friday, eveniment care va avea loc timp de trei zile, în perioada 21 – 23 noiembrie.

10 nov. 2014, 11:53
BLACK FRIDAY ALTEX: Cel mai mare retailer electro-IT a început antrenamentele pentru reduceri

Începând de vineri, 7 noiembrie, primele produse la prețuri de Black Friday vor fi disponibile în magazinele ALTEX și pe www.altex.ro, oferta urmând să fie actualizată în fiecare zi.

„Datorită acestei inițiative clienții vor evita aglomerația specifică perioadei de Black Friday dar, mai ales, se vor bucura mai devreme de produsul dorit. Până la urmă nu este vorba doar de prețul cel mai mic pe care îl pot găsi la noi ci mai degrabă despre ce înseamnă aceste produse pentru ei – o viață mai ușoară, mai amuzantă, mai plină de bucurii alături de cei dragi”, a explicat Dan Ostahie, Președinte și CEO ALTEX România.

La fel ca la edițiile anterioare Black Friday, ALTEX România vine cu reduceri importante, în plus față de prețurile cele mai mici din piață cu care clienții sunt deja obișnuiți. De asemenea, au fost asigurate stocuri suficiente astfel încât aceștia să poată achiziționa produsele din ofertă în toată această perioadă. Nu în ultimul rând, clienții au la dispoziție servicii cu valoare adăugată, care îmbunătățesc experiența la achiziționare.

Printre primele produse din ofertă se regăsesc:

·    Laptop Asus la 1449,9 lei, procesor Intel Core i3, hard disc de 500 GB, placă video dedicată

·    Televizor LED Samsung Full HD, SMART, WI-FI, Dual Core, diagonală 101 cm, la numai 1599,9 lei

·    Televizor LED Samsung, High Definition, USB Player, diagonală 68 cm, la 899.9 lei
 
·    Mașină de spălat frontală LUXOR, clasa energetică A+, 599,9 lei la schimb cu un produs electrocasnic vechi

·    Mașină de spălat frontală Whirlpool Slim, capacitate 6kg, cu al 6-lea simț, clasa energetică A+++, la doar 1149,9 lei la schimb cu un produs electrocasnic vechi